Dammsugaren ska INTE vara i städskåpet :P



- Åååh, ställ aldrig in dammsugaren i städskåpet någe mer. Jag blir galen, det tar alltid en halvtimme innan man får ut den.. Ställ den inne hos Phil och Wendie istället.



Så mycket gillar min älskling vårat lilla städskåp.

Vad har hänt den 30/1?

Hur har dagen varit?

Svar: Väldigt bra!

Dagen började med storstädning i lägenheten, gick perfekt, speciellt när både jag och Birkon hjälpes åt. Då går det ju så mycket snabbare. Efter det åt vi lunch, blev en baguette med skagenröra! MUMS, var evigheter sedan.

Vid halv tre tiden kom mamma och Ronja med bilen hem till mig, så åkte vi direkt till någon gård med islandshästar som Ronja skulle rida. Jag och mamma tog en lång promenad. Jag körde hem, gick riktigt bra. Lite läskigt att köra när det är en sån smal väg bara, vissa kom i jätte hög hastighet så man fick tvärstanna nästan. SUCK!

Sen blev det god middag hos mamma, tacos. Kvällen har bjudit på smirrnoff, air  hockey, kemi och let´s dance. Birkon, jag och Ronja hade bestämt oss för att vi tre skulle göra något mysigt och roligt ihop, jag tycker det blev mycket lyckat! TACK! :)

Det var riktigt roligt.

Nu har jag äntligen varit på gillingebanan och fått min egen uppfattning om det.
Jag tycker, ordagrant att det var riktigt roligt!

Som Linda sa, det är inte sån stor chans att du blir första förare av alla bilar. 1 av 8. Men tror ni inte att jag blir det? Haha. Tur som var gick allt som det skulle, så det var inga problem. Likaså hade jag väl hoppats på att få köra med en tjej, men det blev en kille. Men det funkade ju riktigt bra iaf?

Trodde inte att det skulle vara så jätte skoj. Men det var det.
Speciellt att gasa upp till över 70 km/h och dra in parkeringsbromsen :P Woho, massa snurr!

Det gick bra mycket bättre för mig än vad jag trodde. Är riktigt nöjd, behövde aldrig göra om en uppgift, som ett par andra fick göra. Jag var faktiskt ända tjejen som slapp göra om :) Woho, skryter lite ;p Av den anledningen att jag trodde jag skulle ha varit än av dem som fick göra om.

Jag hade ingen aning att man var tvungen att köra själv den första 1½ timmen. Vilken härlig känsla det var. Första gången man har hela ansvaret och får sitta i bilen helt själv.

Det var en stackare i min grupp som det inte alls gick bra för. Tyckte så synd om henne. Att hon ens åkte dit. Hon visste inte hur man växlade, körde hela tiden på 1an, eller, om det inte var ettan var det trean.. Det gick inge vidare att starta md trean, som ni kanske förstår. Läraren tröttnade när hon kom i 35 km/h när hon skulle köra minst 70 km/h. Men han lät henne köra en gång till, fast när han satt med i bilen. Men det gick inte, så hon fick åka hem. Förlora 1500 kr och sen förstår jag inte varför hon ens åkte dit.. Men det är en annan historia, som min lärare på gillinge sa var fjärde minut.

Var hemma vid halv 4 tiden, så efter det har jag bara tagit det lungt, sätt på film. Bland anna Björn Gustavsson - Ett livsverk. Riktigt bra var den faktiskt. 1 h 30 min gick riktigt snabbt.

Så nu är jag ett steg närmare körkortet. Bara två gupp kvar.


Björn Gustavsson - Ett livsverk




Ha en bra kväll.

Godmorgon

Uppe med tuppen idag, för idag är det ju den stora dagen, jag ska till gillingebanan.
Är lite nervös nu faktiskt, hoppas att det håller sig på den här nivån. Inte mera, för då kommer jag paja allt.

Så nu är det dags att göra sig klar, mamma kommer och hämtar mig vid 8:40 och kör mig till busstationen.

Jag längtar tills detta är över sen är det bara att köra på.


Trevlig kväll

Kvällen har varit väldigt trevlig.

Vid halv sju tiden tittade min kära mormor och kusin förbi på en fika. Sen tog vi en gemensam promenad, de skulle hem och vi skulle hälsa på Madeleine! Kom precis där ifrån.

Där fick man semla, riktigt smarrigt, men jag tog bara en halv. De är ju såå stora nu förtiden!

I morgon blir det sovmorgon, sen ner till trafikskolan, köra två lektioner och försöka plugga lite teori! Nu när man är på sista fasen har man blivit lite lat... Sen också för att man får så många fel på den sista. Av den anledning att altenativen är så lika. En man sa förra veckan att han hade fått ca. 20 rätt av 70. När han gjorde det första gången. jag trodde han skämtade men icke. Första gången fick jag 48, andra gången jadu, haha 28 :P Olika frågor på båda proven, men heelt galet svårt. Jag trodde att det gick bättre andra gången, än första. Men icke, gaaalet.

Så nej, jag är inte så jätte pigg på att plugga teori, pinsamt när man ska gå igenom sina fel.. Står ju F på varje fråga nästan. Men det är bara att kämpa på, eller?

Ursh vad jag har tröttnat på det här vädret, jag vill ha sommar, värme, grilla och gå barfota  i det gröna gräset. Nu är jag så sugen på att ta en utlandstripp ^_^ Jag saknar Egypten och mina grodfotobilder.


Tisdag

Hittils har dagen varit riktigt bra.

Hade fyra körlektioner på förmiddagen, riktigt roligt var det. Första gången jag kör på motorvägen. Det sprudlade glädje i mig, fruktansvärt roligt. Som Linda säger; Det ska vara riktigt roligt att köra bil.
När jag kör med henne, så har jag så fruktansvärt roligt. Hon sitter och slappnar av, pratar om allt från himmel och jord och jag bara skrattar och kör.. haha.

Vid ett tiden var jag klar på trafikskolan och jag mötte upp Birkon för att käka lite lunch. Det blev hamburgare och pizza på fyrkanten. Det var länge sedan! Smaskens.

Sen hyrde vi en film, the strangers, helt okej film. Men inte direkt något som jag fastnade för. Det som lockade var väl att filmen är baserad på verkliga händelser.


Kom precis ut ur duschen och gubben min ville ta en timmes tupplur :) Så då passar jag på att sitta här.

Hoppas er dag har varit bra!


Godmorgon!

Oj, va tidigt man gick upp idag då. 7:15. Det var ingen hitt kan jag lova.
Är helt slut nu, plus att jag känner mig förkyld. Ursh, vill inte åka på något nu, har ju så mycket att göra.

Idag blir det fyra körlektioner på morgonen, sen ska Birkon och jag iväg och äta lunch.

Sen blir det bara mys under täcket, för jag ska banne mig inte bli värre..

Hade tänkt ta cykeln idag, men se vilket skitväder det är ute :(

Have a nice day : )

Fick jobbet - två arbeten nu haha

För ungeför 1 ½ timme sen kom jag hem från arbetsintervjun.
Var där 2 timmar, haha!

Så ja, jag fick jobbet :) Igen. Så nu har jag två.
Men detta är bättre, för här får jag fast anställning efter 6 månader. Det skulle jag inte få på Rusta.
Har tänkt att hoppa in på rusta nu iaf när de behöver. För just nu håller dem på att expandera på Night mare, så då blir der troligen mer sen.. Åh, krångligt att förklara!

Men nu har jag två jobb. Perfekt.


Måndag.

Nu har jag varit och kört med Linda. Gick rätt bra. Tills hon sa att det gjorde det :P För då började jag slarva, attans, ej bra.

Väntar på att jag ska till arbetsintervjuen nu.. Klockan 17:00 ska jag vara där. Hoppas att man får jobbet, så har man två arbeten.. Mer pengar då juu!

Ne nu ska jag dra mig!


Godmorgon!


Idag ska jag till trafikskolan och köra lite med Linda. Blir bara en dubbellektion idag, sen går jag hem igen. Ska plugga teori här hemma idag.

Har knappt sovit inatt. Gick och la mig innan 23:00 men var vaken vid 1:00 fortfarande. Hade fruktansvärt ont i ryggen och mådde illa. Känner mig inge vidare nu heller. Men ska försöka mig ned dit.

Igår blev det jätte lungt igen, såg på en hitchcock film och sedan the ringer, jätte bra film. Jag älskar Katherine Heigl, jag tycker hon är en bra skådespelare. Men hur söta var inte de utvecklingsstörda i filmen? De är ju bara för charmiga. Till slut måste jag ju också skriva att Johnny Knowville spelade riktigt bra som utvecklingsstörd. Plus att han påminner om Josh Duhamel som har varit med i bland annat serien Las Vegas.

Ne nu ska jag börja göra mig i ordning.

 


Stört skön bild, haha


Underbara vän.

Igår blev det sent, mycket sent :P
Har inte varit uppe så sent på väldigt länge.
Det resulterade också i att jag vaknade så sent idag, 13:00 haha.

Tiden spenderade jag vid datorn, pratade med min underbara vän Malin.. Tiden bara sprang iväg. Samtalsämnena tog aldrig slut. Plus att hon lärde mig hur man la in en ny design etc. Kan väl inte riktigt allt, men bassakerna har jag börjat förstå mig på.. Vart man ska ändra textsnitt, bilder osv.

Malin och jag säger jämt att vi ska ses snart.. Men det blir aldrig av. är väl för att både hon och jag har svårt att ta tag i sakerna. Men nu ska det bli av :)

Har skaffat mig den nyaste msn och internet explorer nu! Riktigt najs :)

Ne nu ska jag gå och göra lite frukost, vaniljyogurt med start!

Ha en bra dag




besviken på mig själv.

Jag har fallit tillbaka... Med rökandet.

Det har säkert ni förstått som följer min blogg. När jag hade varit rökfri i fyra dagar var jag ju hur stolt som helst och skrev om hur det gick här på bloggen..

Men sen slutade jag.. Det började med att man började ta ett par bloss, när vänner var här som rökte. Just då tyckte man det var jätte äckligt. Något jag sa till mig själv var att jag inte skulle dricka någon alkohol de närmaste månaderna. Det är då det är värst att hålla sig ifrån cigaretterna..

Där sprack det för mig. Förra fredagen rökte jag, iofs var det bara 4 cigaretter, men jag halverade dem jämt så man kan säga 8 st för det blev cirka åtta gånger.

Nu skyller man på att det är mycket, eller att man behöver få ta en paus, då fungerar cigaretterna som bäst. De får en att varva ned och bli lugn igen..

Det som är bra, är att jag känner mig säker på att jag ska sluta röka år 2009. Jag vet att jag klarar det, men jag måste vara stark och stå på mig.

Nu när jag har börjat röka igen, som jag gjorde förr, har jag börjat få stora finnar igen, huden känns inte ren, man luktar illa och ångrar att man rökte efter varje cigarett. Ni icke-rökare tänker nu, men varför slutar du bara inte?

Det är så fruktansvärt svårt. Men jag ska sluta när jag fått körkortet och börjar träna igen. Denna gång ska jag hålla det. Vare sig jag blir ett monster eller inte.



Test



ÅTTA SAKER OM DIG SJÄLV
1. Är du singel? - Nej
2. Är du lycklig? - Ja
3. Är du uttråkad? - Ja
4. Är du ledsen? - Nej
5. Är du italienare? - Nej
6. Är du cooling? - Nej
7. Är du från irland? - Nej.
8. Är dina föräldrar fortfarande gifta? - Nej, tur är väl det.

ÅTTA SAKER OM DITT KÄRLEKSLIV
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - Ja
2. Har du någon gång blivit sårad? - Ja
3. Har du någonsin tänkt på samma kille flera gånger under natt? - Ja
4. Har du gillat en kille utan att berätta det för honom? - Ja
5. Har du kysst någon under de två senaste veckorna? - Ja
6. Har du haft en hemlig beundrare? - Ja
7. Är du kär? - Ja
8. Vill du gifta dej när du blir stor? -  Absolut.

Tio "TVÅ ALTERNATIV"
1. Sol eller måne? - Sol
2. Hår eller ögon? - Ögon
3. Katter eller hundar? - Svår, hundar
4. Några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar? - Några få bästa vänner
5. Tv eller internet? - Internet
6. Coca-Cola eller Pepsi? - CocaCola
7. Utekväll eller romantisk hemmakväll? - hemmakväll
8. Pengar eller lycka? - Lycka.
9. Dag eller natt? - Kväll
10. Msn eller mobil? - Mobil


TIO "HAR DU NÅNSIN..."
1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? - Ja
2. Brutit ett ben? - Ja
3. Gjort nåt du ångrar? - Ja
4. Hoppat Bungee Jump? - Nej, men något jag vill göra.
5. Ljugit för någon du tycker om? - Ja
6. Ätit en hel tårta? - Nej
7. Gjort bort dig offentligt? - Haha, ja många gånger.
8. Viljat bli tillsammans med ditt ex igen? - Nej.
9. Gråtit när ett husdjur dog? - Ja flera gånger, tyvärr
10. Velat försvinna? - Ja


Ombyggnad

Som ni kanske ser är min blogg under ombyggnad.

Underbara Malin håller på och hjälper mig över msn med att få tillbaka min gamla design.
Jag börjar faktiskt fatta lite av alla dessa koder som ska in hit eller dit.

Men ni får ursäkta röran..

TACK UNDERBARA MALIN FÖR ALL HJÄLP!
Du finns alltid där, du är fantastisk, tack för att du är en bra vän!

Kika in på moggi.blogg.se

:-:

Igår hade jag och Birkon tänkt se BOLT. MEN, det blev ju inget. Av den anledning att det går inte att bränna ut den. Jag fattar inte, om man sätter in en DVD - R skiva så säger den att det är en CD-R.

Om vi sätter in en vanlig dvd skiva i datorn, som är köpt, kommer inte den upp eller fungerar. Allt som har med DVD att göra har min dator spottat ut.

Men varför går vanliga CD-R skivor? Jag är så fruktansvärt irriterad och nu blir det väl så att man blir illa tvungen att köpa en ny dator... Något jag verkligen inte vill köpa nu!

Har omformaterat datorn idag, för att se om något har blivit fel. Som kanske kunde återställas, men icke. Birkon har suttit hela dagen för att försöka få igång den igen..

Det verkas som att min tur börjar försvinna nu, haha.



Över till något helt annat.

Why, Why, why? det är något jag undrar över. Det känns som att detta är slutet.

Just nu har jag ingen ork för att ta tag i det, har så mycket i huvudet just nu. Så det får bli som det blir med det.
Men jag hoppas innerligt att jag har fel, angående slutet av denna historia.

GOD EFTERMIDDAG :)

Idag har jag varit ute och övningskört och alldeless nyss blev jag färdig med mina hembakade köttbullar och pannbiffar :) De blev riktigt smarriga, men utseendet vet jag väl inte om de får mer än godkänt.

Så nu först har jag fått tid att äta min frukost, som består av vanilj yogurt och mûsli.MUMS!

Dagen blir lugn, ska upp på middag uppe hos mamma senare annars händer det inget speciellt.


 


Innan gräddning.
Har inte tagit foton på slutsatsen ännu ^_^








Ny rosa ful design

Jag vill ha en ny design.

Jag avskyr de här standard designerna som man kan välja.
Men just nu får väl den här rosa fungera.
Ångrar verkligen att jag tog bort den jag fick av Malin. Men den blev ju mupp så det var ju därför.

.

Idag har det inte hänt mycket..

Spelat lite Xbox, varit och storhandlat och bara tagit det myslungt med älsklingen.
Han gick precis, så nu ska jag försöka roa mig med Phil och Wendie :)

Hoppas ni får en bra helg!

krasslig

God morgon!

Vaknade av en stor klump i halsen och en svidande känsla. Skönt att det inte var någon Gillingebana idag.
Så för mig blir det att ligga i soffan och bara ta det lungt och upp till mamma på en sväng middag :)

Vad händer för er en fredag som denna?

Jag känner mig dum, men jag vet att de förstår.

Jag är nog världens tråkigaste person att umgås med, i alla fall från i måndags tills jag får mitt körkort. Hela min fritid går åt att plugga teori, köra och plugga ännu mera. Jag försöker sitta ned och bara slappna av i en timme. Men det ända som finns i mitt huvud är körkortet.. Att jag ska klara det här nu.

Jag vill så fruktansvärt ha det här körkortet nu, nu, nu!!!

Vill så gärna umgås med vänner, familjen men jag vet att de förstår vad jag går igenom, de har själva suttit i min situation och verkligen velat ha det här körkortet. Jag vet att de finns kvar, även om jag inte träffar dem under denna period.

Om jag träffar någon, så är jag så inne i körkortet, att det är typ det ända jag pratar om. Jag skäms när jag tänker på det. Men jag är helt inne i det.
 Jag känner mig taskig, men jag vet att dem förstår.

Sen klockan 16:00 har jag suttit och gjort olika teoriprov, läst i boken och suttit och förhört Birkon på olika saker. För att se om jag själv kan svaret på dem, haha.

Just nu har jag bara ett jäkla prov kvar att göra, eller egentligen två. Men bara ett jag kan göra hemma. Det är repetionsteorin. Så nu har jag bestämt mig för att gå och gosa lite med Phil och Wendie, sen se lite på teve och sen soooova länge i morgon!

Så alltså, inget mer plugg för idag! Det får räcka nu :)


Så sist men absolut inte minst,
sänder jag en stor "Emelie Putande Puss" till alla nära och kära!


Hur knäpp är jag?

Jag tror det har varit alldeless för mycket i mitt huvud de senaste dagarna..

Som jag sa senast tidigare idag, var att jag skulle till gillingebanan i morgon... FEL! Satt just och tittade på buss tider dit i morgon. Var osäker om tiden var 9:45 eller 10:15.. Då ser jag att det står 29/1 som datum.. Men då började jag fundera, i morgon är det ju bara den 23/1 :P Så ja, jag ska inte till gillinge i morgon.. På torsdag blir det, om en vecka! HAHA..

Tänk om jag inte hade sätt det, åkt dit helt i onödan? Gaaalet.

Fickparkera är lätt.

Kom precis hem från mamma.
Åt lite middag där och sen var jag så tråkig och började göra teoriprov över internet. Nu har jag klarat 3 delar iaf. Så ska försöka hinna klart del 4 idag också.

Gick jätte bra att köra idag, tränade lite vändningar, fick se hur man kunde göra på olika sätt etc. Det var kul. Men det roligaste har ju faktiskt varit att fickparkera, jag vill göra det igen, så lätt om man vet hur man ska göra :P haha

I morgon är det gillinge. Är inte så nervös längre. Är väl för att alla säger att det är ganska lätt, att det är bara att lyssna och göra sitt bästa + att det är roligt. Alla säger att det är roligt, så nu vill jag med säga till andra att det var roligt :P Men just nu har jag ingen aning om det är det eller inte.

Ne nu ska jag fortsätta plugga..


Torsdag

God morgon :)

Fick sova ut idag, till kl 10:30, underbart!

Så nu kan jag ta det lungt i en tio minuter till, sen blir det att börja göra sig i ordning för att ta en promenad ned till trafikskolan och köra lite bil : )
 
Nu börjar gillinge närma sig, i morgon, jag är nervös, mycket.

Sovmorgon : ]

Åååh, ikväll kan jag vara uppe hur länge jag vill :) Utan att behöva upp tidigt.
Har ingen körlektion förren vid 12:45, jag som trodde den var vid 10:00 :) Så jag lovar, jag blev riktigt lycklig...

Tror inte att jag orkar vara uppe allt för sent, men ska försöka klara nivå tre på teori proven.. Annars får jag försöka klara det i mogon bitti =)

Nu har älskligen gått, ursh saknar honom redan!
Skulle egentligen ha ätit uppe i huset idag, men ville bara ha en myskväll utan massa bestämmelser. Så gick ned och köpte kycklingvingar och det är ju sååå smarrigt. Sen har vi bara legat och myst framför teven, bland annat såg vi en film, top model och den sura byggaren eller vad det nu hette..

Jaja, ska väl dra mig vidare :) Ha en fortsatt trevlig kväll..

Natti

Lycko dag nr 2

Ny dag, nya händelser, stämmer bra!

Idag fickparkerade jag för första gången, var mycket lättare än vad jag trodde det skulle vara. Nästan lättare än vad det är att backa in i en vanlig parkeringsruta. Haha.. Det ser så svårt ut ju :P haha

Sen när jag kommer hem, så berättar Birkon att en kille ringde och sökte mig. Han sa att jag hade sökt arbete hos honom. Så för att jag inte var hemma skulle han mejla mig..

Där står det att han vill att jag kommer på arbetsintervju och att jag ska höra av mig direkt när intensivkursen är klar. Jag ser det som en perfekt grej. Även om jag fick rusta arbetet, så är det bara extra jobb och mer till sommaren. jag har ingen aning vad detta arbete innebär, om det är deltid, extraarbete eller heltid. Så jag ska dit på intervju.. Sen får vi se hur allt löser sig :) Det gör det alltid..

Jag har sökt fyra arbeten, sen jag slutade skolan (illa jag vet). MEN det braiga är att jag har fått kommit på arbetsintervju på 3 av 4 arbeten.. Varav två har jag fått. Men tyvärr har båda varit extra arbeten.. Som max två dagar i veckan med barnen till exempel...

Jag har lyckorus i hela kroppen =)

Ny dag, nya händelser

Tredje dagen på trafikskolan och jag börjar bli trött.
All teori får mig att känna mig snurrig. Men nu har jag iaf klarat två del moment av 5. Underbart. Så idag ska jag klara tredje hade jag tänkt. Det får man väl se om jag lyckas med :)

Det ser jätte kallt ut ute. Plogbilarna har varit i fullgång hela natten och snart får de troligen gå hem och sova. Hoho, avis!

Ne nu ska jag sminka mig och göra klart det sista innan jag ska iväg.

PS. Jag har fått världens finne, den gör så fruktansvärt ont. Har försökt klämt, men det går inte. Först så ser jag helt galen ut, sen är det jätte ömt efter jag har klämt så mycket. DS.

Så knasigt allt kan bli.

I natt har jag drömt, hur mycket som helst, men jag har sovit jätte bra tills precis vid sju. Helt galen dröm.

Då drömmer jag att jag är i Egypten igen, inte för att jag ville kolla pyraminer denna gång. Utan att köpa fåglar som såg ut som apor. Sånna här suuuper små. Sen när man pratade med den putade de så där super sött med läpparna.
Jag skulle köpa tre sådana, men problemet var hur jag fick hem dem. Kommer ihåg att en sa att jag skulle lägga dem i en ganska stor vit burk med vitt lock, sen bara göra ett par hål i locket med en gaffel. Helt galet.

Men jag avvaktar att köpa dem, för jag ville ha en bättre plan för dem.

När jag ska cykla tillbaka till hotellet, växlar jag på cykeln som om det vore en bil. Så när jag skulle korsa gatan för att komma till nedförsbacken så märker jag ju att reglera här inte är den samma som i Sverige. Så jag försöker komma ut på mest lämpliga sätt. När jag har kommit till backen, så får jag syn på en kvinna.. Hon vet inte riktigt vart hon ska gå, för här kommer ju jag.. Så hon hoppar fram och tillbaka på vägen. Mina bromsar hade nu gott sönder. Så jag fortsätter att försöka undvika att köra på henne..

Tror ni inte att jag kör in i kvinnas sida, min cykel börjar hoppa hejvilt framåt.. Hon sitter fast i sidan på mig och cykeln. Det fortsätter så ett ganska bra tag tills jag får bort henne därifrån. Skriker --> förlåååt.. Fortsätter och cykeln börjar hoppa ännu mer. När jag vänder mig om och tittar mot kvinnan står hon och gapskrattar där mitt i backen :P Gaaalet.

När jag är vid hotellet ser jag massa araber som står och skriker på varandra och jag hör ordet krig.

Så jag går lite snabbare upp för mina trappor till hotellet. Väl där inne ser jag mina vänner och säger åt dem vad jag hörde. Ett par minuter senare tittar vi ut, då ser man ett sånt här avlångt vapen grej som sprängs när den nuddar marken. Vi får panik och springer....... Sen vaknar jag.

Hm, nu undrar man.. Överlevde jag eller inte? :P
Jag lovar, blev glad när jag vaknade och fattade att jag inte var i ett land med krig.

Nämnde jag att de där små urgulliga aporna var hur gulliga som helst? Jag vill ha, ha ha ha.


MIN LYCKODAG

Idag, har varit bästa dagen på länge. I alla fall om man ska se det som kan hjälpa mig i längden :)

Först det med att Linda kom tillbaka :) Sen så fick jag ett samtal vid 17:30 tiden, vet ni vad? Jag fick arbetet på RUSTA =) Överlycklig! Woho, Sofie, akta dig, snart är vi arbetskamrater ^^

Jag kickade ut 250 st, hur bra är det inte? :P Jag som ens inte har någon erfarenhet av allt som rusta arbetet innebär. Kan ju ens inte kassa apparaten. Så nu blir det fira av med Coca Cola, lite mys framför teven med älsklingen och fortsätta tvätta :P

Jag känner på mig att jag kommer trivas på Rusta.. Yippi

TACK!

Dagen kunde inte ha börjat bättre!

Får skjuts av mamma till körskolan. Skulle ha haft min första körlektion klockan 8:00. Men när jag kommer dit, får jag syn på min underbara körlärare Linda :) Min första tanke, är hon redan frisk?

Hon säger nej och ställer sig upp och haltar och man ser verkligen att hon är mörbultad. Jag frågar vad som har hänt, för då förstod jag ju att hon inte var ordagrant sjuk.. Hon sa att om hon berättade skulle jag inte vilja ha henne som körlärare längre :P Men till slut drog hon fram Norrtälje tidningen och där står det om en ung kvinna som har fått sladd på bilen och voltat 2½ varv ned i diket. Allt tack vare en is fläck. Plus att hon körde bara 30 när maxhastigheten var 50 km/h.

På sjukhuset hade de sagt att om glaset i huvudet hade kommit ned lite längre, så hade hon inte funnits längre : /  ( Det var glastak i den bilen hon körde) Men tack vare att hon var förberedd på det där, så klarade hon sig! Hur ska jag klarat körkortet annars? Utan henne? (Va själviskt det lät, men jag menade inte helt så, hon är jätte trevlig och go ju)

Stackarn, men underbar som hon är..  Så frågar hon hur det gick igår. Hon är så mån om en. Jag berättar... Sen kommer en annan körlärare in och säger att han jag skulle ha kört med idag, är hemma med sjuka barn! Jag ba YES YES YES! Även om jag var där över 1 h för tidigt nu, men då var det bara att börja med teorin innan den riktiga teorilektionen! När vi fick veta det säger hon att hon tänker köra med mig idag, en lektion. Även om hon hade ont. Hur sött är det inte?

Var ju tvungen att fråga flera gånger om hon verkligen orkade och klarade av det. Men hon trodde det var bra för henne.

I dag tränade vi enkelriktat i morgon blir det landsväg. Så jag har lite hum om vad som kommer ske på gillingebanan.

Så nu, blir det enbart Linda som jag kommer köra med, förutom uppkörningen och en annan testlektion.. Om hon nu kan vara duktig och hålla sig borta från otursheter :P

Som jag säkert har skivit i andra inlägg tror jag att jag kommer få svårt med teorin. Nötte hur mycket som helst igår. Så idag klarade jag facktiskt första teoriprovet. HAHA, as nöjd ^^ Det var faktiskt många som fortfarande inte har klarat det. Men nu är det B delen och den är lite svårare :P Haha. Något som är bra är ju att man måste ha 63 rätt av 70 på trafikskolans prov, men på vägverket sen behöver man tydligen bara ha 53. Så det känns bra!


Nu blir det god stek hos mamma och sen blir det att göra lite fler teoriprov och tvätta!




Bye bye leverpastej

se positivt, se positivt på saken.

Igår var jag både arg och besviken på hur gårdagen slutade.

Så jag trodde det skulle bli, blev det inte. Linda är sjuk, hela denna vecka, så jag får ta det som finns. Jag hoppas hon kommer tidigare. Men annars så är det bara att bita ihop och tänka på att det är ett körtkort som gäller. Plus att det är jag som betalar för detta. Så det är bara att göra sitt bästa, hur tungt den än känns.

Inte van att gå upp så här tidigt, men i morse gick det väl rätt bra tycker jag väl :P Haha, inte vanligt att jag är uppe vid 6:30 ^^

Idag blir det trafikskolan från innan 8:00 - 17:00. Tre körlektioner och sen har jag resten teori.. Två stora teori lektioner sen arbeta själv. Det värsta är att jag som har så svårt att äta inför folk, förblir hungrig hela dagen.. Så vid 14:00 - 15:00 är jag helt slut och har både ont i huvudet och mår illa. Men ska försöka lista ut ett bra sätt så att jag kan äta..
Lite jobbigt att cykla hem varje gång.

Jaja, nu ska jag se positivt på detta, positivt

arg

Jag är inte glad.
Jag har ont i huvudet, känner mig febrig och sjuk.
Sen är jag arg, för att min körlärare är sjuk och kommer vara det hela veckan tydligen!
Fick köra med någon snubbe, som jag absolut inte kände något samband med. Eller hur fasiken man säger.

Just nu känns det som att min planering har skitit sig totalt.
Jag vill ha tillbaka Linda. Nu nu nu

Go morgon, go morgon allesammans!

Nu är det måndag igen och jag är uppe tidigt. Jag både fryser och gäspar, men är hur redo som helst för intensivkursen.
Idag har jag två lärarledda teorilektioner, en körlektion och sedan eget pluggande på körskolan. Så vi får se hur det går. :)

Även om jag är redo nu, så skulle jag så gärna vilja krypa ned i sängen och fortsätta sova. Jag är absolut ingen morgon pigg person. :P

Okej, men vi hörs!
Ha en bra dag. 

Söndag

Dagen har blivit nästan lika lugn som igår. Mycket film, kortspel och annat slappt!
Tog en 1½ timmes promenad med Anneli! Har ju inte sätts på ett tag, så det var jätte trevligt.

Snart ska jag se One tree hill, s 6 av 14 :) Jag tror det är super bra, förra avsnittet var det iaf!
Blir väl att man ska börja med middagen också, skulle egentligen ha gjort det vid fem, men det var inte färdig tinat ännu.. :/

I morgon börjar mina intensiva - plugg och träningsveckor inför körkortet. Som jag snart hoppas att jag har! Kommer nog bli jobbigt, men det är värt varenda minut!

Underbar dag igår.

Igår blev det en underbar dag.

Jag och älsklingen låg och såg på film, spelade Xbox hela dagen igår.  Hade ju tänkt plugga teorin, men jag orkade verkligen inte. Så ska plugga lite grann idag.

På kvällen såg vi på filmen Gigli som gick på trean igår kväll! I början tyckte jag att det var en skit film. Men killen i filmen, som är utvecklingsstörd, var ju bara för söt och härlig! Han gjorde saker hela tiden så man skattade :)

Nu vaknade älsklingen så ska gå och mysa med honom lite nu!

Fredag

Nu sitter man här vid datorn igen :)
Kom precis hem från mor, åt middag där, pasta skinksås, hur gott är det inte :)  Blev ju en promenad både dit och hem också, så det var perfekt!

Sitter och väntar på att Birkon ska komma ut ur duschen, så ska jag försöka orka sminka mig. Man vet ju aldrig med oss om vi vill ner på stan senare ikväll. Skönt att ha allt klart isf.

Snart borde Josefin komma också.. Hon stack hem och åt under tiden vi var hos mamma. Vi har spenderat dagen på stan. Riktigt kallt ute, följde med Josefin när hon åt tonfisk sandwich, sen shoppade vi ju vår dricka tills kvällen också. Underbara kusin Johan körde oss både ner på stan och hem! Helt fantastiskt!. Riktigt otrevlig personal där hon åt. Vi satt typ och pratade om otrevliga kunder och hur irriterande vi tyckte det var med otrevlig personal. :P

Ne nu har han kommit ut, så nu ska jag gå och sminka mig!
Ha en trevlig kväll!



Färdig!

Äntligen har jag städat klart. Har faktiskt dammsugit OCH torkat mina golv :) Torkningen brukar man ju faktiskt hoppa över ibland :P Dammsuger gör man ju mycket oftare.

Har bäddat rent i sängen också. TIll och med skakat kuddar, täcken etc på ballkongen : ) Är nog så allert bara för att jag sovit så bra natt! Hoppas det fortsätter såhär nu!

Snart kommer kusin!

Ha en bra dag.

Underbara natt!

I natt har jag sovit som en gudinna!
Det var sååå länge sen jag sov så skönt och speciellt när man vaknar utvilad vid 10:00 tiden :)

Så nu ska jag städa upp lite snabbt, dammsuga och sedan spela lite Xbox. Sen kommer kusinen!
Ska försöka få med mamma på att jag ska övningsköra lite idag också!

Ikväll blir det sitta här och små dricka lite med Josefin och Birkon.

Nu börjar intensivkursen närma sig :) Det ska bli så fruktansvärt roligt!

Allerta jag

Idag har jag som sagt varit barnvakt och sedan var jag på möte på stan.
Passade samtidigt på att springa i lite affärer. Köpte mig ett svart fint linne med svarta pärlor.

Efter det spelade jag och Birkon lite Xbox, tills vi åkte till granngården med mamma. Eller jag körde ^^ Gick faktiskt bra. Förutom att mamma var överdrivet orolig idag, haha.

Sen blev det bara att sätta igång med middag, tacos, igen.. Inte många dagar sedan..

Vid sju tiden kom Josefin. Vi tre hade en mys kväll med chips, dipp, chocklad, bullängd. Haha ja hur mkt onyttigt som helst. Men man måste ju ha lite gottis när man ska se på film i över fem timmar! HAHA.
Vi såg på Arn 1 och 2.

Josefin och jag har våran vanliga otur. Igår hälde jossan ut vatten på golvet och soffan.. Jag hade ur russin över hela soffan.. Idag självklart fortsätter oturen... Chocklad, massor av smällt chocklad på min älskade soffa. Men skönt som var fixade vi bort det, relativt snabbt! Haha.

I morgon får jag sova ut, första dagen på heeela veckan!! Underbart. Så ska bara ha det trevligt sen blir det en power walk med josefin. : )

mitt schema för dagen.

Idag har jag rätt mycket på schemat igen..

Först ska jag passa Julia och Jesper. Efter det blir det hem en jätte snabbis, sen ska jag ned på stan för ett ärende.
Efter ärendet ska jag möta upp Josefin, vi ska då gå och handla mat och Phil och Wendie.. Vi ville ta en liten promenad. Se om bruden vågar sig ut idag, med sina sexiga ögonbryn ^^

Jag tycker faktiskt det blev bra, jo visst fick man en chock när man såg henne med brun/svarta ögonbryn :P haha.

Efter det ska jag nog träffa Anneli om hon skulle hinna!
Om hon inte gör, ska jag nog försöka ut och köra lite bil med moder :)

Ne nu ska jag borsta tänderna!
Ha en super bra dag!

God morgon!

Sorry för dålig uppdatering igår. Hade mycket för mig hela tiden..

Vid 10:30 hade jag körlektion till kl 12:00. Det gick jätte bra, tränade lite allt möjligt, men hon visade mig att det är typ höger regeln precis över allt. : ) Så vad man ska tänka på etc. 

Efter det cyklade jag snabbt till pizzerian för att köpa mig en nyttig sallad till lunch, då jag skulle vara barnvakt direkt efter trafikskolan. När jag ätit var Julia redan vaken, satt och lekte med henne till Jesper också vaknade. Då blev det promenad för att möta Josefin, vi var i parken och på stan med dem! Det var riktigt roligt att se Jesper springa runt, runt och skratta och ha sig :) Julia där emot, sov under hela "utflykten". 

På kvällen blev det färgning av kusin Josefins hår och ögonbryn. Har tagit lite bilder. Så ni får själva avgöra hur snygg hon var/är. Haha. jag lovar att hon skällde ut mig när hon fick se färgningen av ögonbrynen. MEN hon sa att jag skulle vara noga att täcka ALLA hårstrån, det gjorde jag också... HAHA

Sen efter allt stohej med det där, såg vi två och Birkon på Street Kings, den var helt okej.. Tyvärr var man så trött på slutet av filmen.. Så det blev läggdags direkt när den slutade :)
  

Josefin under färgningen --->

   

                                                                                     


Josefin när ögonbrynen är färdiga ^_^ 

Varannan natt?

I natt har jag inte fått sovit något alls. Varför har jag så, ungefär varannan natt?
Omöjligt att somna, ligger och vrider och vänder på mig. Går upp och dricker, lägger mig där igen.
Spelar ju ingen roll hur trött man en är. För trött var jag absolut. Men icke.

Om jag inte skulle ha gjort något idag, skulle jag nog inte ha brytt mig lika mycket. Men idag ska jag både vara barnvakt hela dagen och köra på trafikskolan. SUCK!

Sen vaknade jag med en fruktansvärt värkande känsla i magen, en blandning mellan hunger och ja jag vet inte. Brukar inte ha sån här värk. Så denna natt och morgon har inte börjat bra.. Men jag hoppas det blir bättre.

Jaja, ska ju snart iväg, så ska väl sätta igång och göra mig klar nu!

Ha en jätte bra dag!

Äntligen avklarat

Nu är jag hemma efter arbetsintervjun.
Det gick bra, han lät positiv hela tiden och i slutet av intervjun sa han "vi kommer ses mer i framtiden".
Men fick inte veta om jag fick arbetet eller inte, för han ska intervjua ett par stycken till.. Men någon gång nästa vecka.

Han sa i början av intervjun att det var över 250 st som hade sökt och att han hade valt ut 7. Så jag är rätt stolt faktiskt. Tog mig ju ändå långt, hur det en går. Men man hoppas ju på det bästa.

Var riktigt nervös när jag gick in på jysk, självklart är jag där alldeless för tidigt som vanligt. Så tog en sväng in dit. Men det gick över när jag träffade Sofie :) Underbara flicka ^^

Efter intervjun stack jag och köpte fotoalbum till studentbilderna.. Tyvärr räcker det inte med de två albumena jag köpte. Haha, hur mycket har jag framkallat egentligen? Men ska skita i att sätta in dem som är mindre bra. Så får vi se om det kanske räcker :)

Nu har älskligen kommit hem också, så nu ska vi spela lite Xbox360 sen blir det fortsätta att sätta in foton i albumet :)

Have a nice day :)

Nu gäller det

Måste ju bara börja med att jag har sovit hur skönt som helst i natt. Vaknade ens inte när Birkon gick till jobbet. Ganska chockande. Speciellt nu också när jag hade intervjun idag. Annars brukar jag aldrig kunna sova om jag ska göra något "nytt".

Nu på morgonen har jag tagit ner alla ljusstakar, satt lite andra lampor i fönstrena. Plockat och donat och sen självklart gjort mig klar inför arbetsintervjun.

Är inte alls nervös idag, jätte skönt. Men jag tror att det kommer komma när jag böjar gå dit, eller när jag ska gå in i affären :P Haha. Men hoppas såklart att jag slipper den där jätte nervösa känslan över huvudtaget, men lite nervös vill man ju vara, det hör ju till!

Efter intervjun har jag ingenaning vad jag ska hitta på. Funderar på att gå och titta efter fotoalbum som jag ska klistra in alla studentfoton i. Men får se, hur jag känner mig efter intervjun.

I morgon är det körlektion :) Wohooo!



Helt galet

Snart tänker jag sätta för stora afficher eller något för våra fönster.

Om det inte är gamla tanter som står och stirrar in i lägenheten från deras egen, så är det en naken kille som springer runt i sitt hem. Precis där vi sitter och ska äta vår middag. Haha, ja det blir så att man tittar.

Birkon har inte trott på mig, men ikväll, haha. Han började släcka ner och grejer för att se "tydligare". Men han såg ju knappt. Sen säger han "Såg du kuken?" Jag ba, ja har sätt den ett antal gånger nu. haha.

Jag lovar, inget man vill se!
  Ni kan gärna få ta över vår nakna granne :P

Ne nu ska jag kila till sängen, så jag orkar upp i tid i morgon!

Önska mig lycka till på intervjuen :P

Storm

Nu är jag hemma och ska precis börja med att förbereda mig inför morgondagens intervju.  Känner mig inte alls lika nervös längre. Riktigt skönt!

Idag när jag kom hem, stod maten nästan på bordet. Eller, fick väl vänta på den ett tag, men jag slapp laga till den själv. TIll och med tog älsklingen bort allt från bordet! Annars brukar vi jämt dela på allt jobb. Men det var så skönt att slippa det =)

Vilket väder det har varit idag. Storm ju! Var ute och gick, eller gick och gick.. Det gick ju knappt att gå framåt. Blev ju inte lite jobbigare när man går med barnvagn! Men bra träning gav det ju iaf =)


Ne nu ska jag börja förbereda mig!


passning

Nu har jag precis fått lilla Julia att sova.
Hon var helt slut, även om hon hade haft en lång sovmorgon. Hon är så go att vara med, hon skrattar jämt och när hon blir trött, så är det jämt lätt att lägga henne. Aldrig några problem :)

Har hjälp Birgitta att diska och nu sitter jag här. Det är jämt så dött när Julia sover, man vill bara att hon ska vakna igen :)

Ne nu ska jag fortsätta att dricka mitt te och slå mig ned i soffan.

Ha en bra dag!


.

Jag är så nervös.
Kan det inte bara vara tisdag och klockan 16:00? 
Då vet jag hur det gick eller inte.

Om jag är så här nervös nu, hur fasiken ska jag klara av det i morgon?!
Får ta lugnande tabletter. HAHA


Måndag

Nu är det måndag igen, idag ska jag vara barnvakt :)
Från 10:00 - 17:00 ungefär. Trevligt trevligt!

I natt blev det inte alls mycket sömn, det har blåst så mycket. Sa till Birkons mor igår att man hör inte när det blåser när man är i lägenheten. MEN bara för att jag sa det, hör jag det. HELA natten så jag knappt fått sova. Gaaalet.

SÅ vi får se vad jag tänker hitta på idag, när jag är barnvakt. Om det blåser så här mycket blir det nog en inne dag :)

Vad ska ni hitta på för roligt?

Nyfiken

Ni som läser min blogg, kan ni inte bara skriva en kommentar :)
Är lite nyfiken på vilka ni är.

Det har jämt legat på ungefär samma siffra, varje dag, men nu har det börjat ökat.
Så då kanske ni kan förstå varför jag är nyfiken.

Lördag

Har precis ätit middag, tacos :) Hur smarrigt som helst!

Ska gå och gosa lite med Phil Ivey och Wendie Boop nu, sen vänta på att Madeleine ringer. Så ska vi ta en promenad dit :)

Ha en underbar lördag

God eftermiddag

Vaknade av att pappa ringer på hemtelefonen. Han och Marie-Louise undrade om de fick komma på fika :) Självklart sa vi. Så det var bara att hoppa upp ur sängen, slänga på sig kläder, tvätta ansiktet och borsta tänderna :P Haha.

De tog med sig kanelbullar, riktigt stora :) Smarrigt, men lite svårt att få i sig direkt när man vaknat. Haha. Vi tittade foton från Egypten och satt och pratade. Trevligt, trevligt.

Min dag blir nog så lugn som den bara kan bli idag. Har spelat lite Xbox 360. haha jag har fastnat där. Birkon fick ett spel av Madeleine i julklapp - Fable 2. Tyckte det verkade jätte trist förut, men nu, jag tycker det är skit roligt :)
Men tyvärr har jag suttit i fängelse nu i 10 år och min unge vägrar prata med mig och gubben är spårlöst borta. Så vi får se hur det går :P Haha

Hoppas er helg har varit bra hittils!


God eftermiddag

Nu på förmiddagen har jag spelat lite Xbox 360, gått och plockat och duschat. Inget speciellt har hänt. Snart kommer mamma och Mats och hämtar mig.. Ska åka och handla lite gott tills ikväll.

Såg att det var Let´s dance premiär ikväll. Ska ni se på det?
Blir nog så att jag ser på det. Har nog inget annat för mig. Det finns ju sällan något bra på teven längre. Men så är det väl alltid såhär i början av året?

Det är så mycket som händer i mitt liv just nu. Jag skulle så gärna vilja spola fram tiden 2 månader. Se om det blir så som jag vill att allt ska bli. Spänningen gör mig galen, jag är så spallig hela tiden, men längst ner i mig är jag så sjukt nervös inför både körkort, arbete etc. Hmm..

Jag hoppas att det går bra och slutar som jag vill. Det känns som att några runt om kring mig kommer bli besviken på mig om jag inte lyckas. Men jag ska försöka koppla bort det och göra allt på mitt eget sätt, alltså - vara mig själv.

Har blivit så stark i mig själv det senaste året. Många har sagt det till mig, men det är nog inte så jätte länge sen jag märkte det själv. Mycket är tack vare min underbara mamma och min underbara sambo.


 
Om jag inte skulle ha dig i mitt liv, tror jag inte att mitt liv hade sätt ut såhär idag.
Jag är så glad över att ha dig i mitt liv, du är mitt allt!

Jag kommer aldrig sluta älska dig!
Jag älskar dig min älskade Michel Daniel Palm


En bild på mor kommer upp senare.
Hon är en jäkel på att lyckas försvinna när kameran är framme.
: )

Rök uppdatering

Det går bra att sluta röka, men igår rökte både jag och Birkon en varsin halv cigarett med Josefin.
Vi är stolta endå, vad gör en halv cigarett? :P

Huvudsaken att vi inte börjar röka som vi gjorde förr, då är det illa!

Det är ju värst när man är ensam och har absolut ingenting att göra. Så man måste hela tiden komma på något att göra för att röksuget ska sluta eller i alla fall avta lite.




Det roliga var, att igår när man rökte. Kände man den här äckliga smaken som man kände första gången man rökte i hela sitt liv. Starkt, beskt, äckligt. Ja just då var ju inget bra med det.

Likaså lukten, fy fan alltså. Förstår inte hur Ronja klarar av att ha varit en i familjen med oss rökare.
Det stinker ju så fruktansvärt äckligt!

När man har rökt i 6 år, så smakar det på ett helt annat sätt.
Det luktar heller inte så som man tror att det gör.

Ja, hm. Hur svårt det en kommer bli/är så ska det här begäret bort!
HELT

Myspys

Nu sitter jag här hemma i mörket. Har bara massvis med ljus tända över hela lägenheten. Så mysigt!

Är äntligen klar med Birkons matlåda, städning och rensning i alla garderober. Har både sorterat och flyttat på allt (nästan) . Men nu ser det bra ut och man hittar det man letar efter :o)

Vill att älsklingen ska komma hem nu. Mysigare att vara två med alla ljus  :o(


Ingen rubrik

Kom nyss hem, har varit ute och övningskört, hämtade syster i Nånö. Gick bra. Lite stressad blev jag allt, när det var musik och Ronja pratar hästar + att mamma och Mats också pratade. Men det gick, okej.

Kvällen blir lugn, super lugn. Ska sitta här framför datorn, sen göra en matlåda och Birkon sen blir det nog lite teve.

Jag saknar värmen och speciellt att ligga och se ut som en groda!



Hoppas ni haft en super duper bra dag!


Dagen kunde inte ha börjat bättre.

Som sagt... Dagen kunde inte ha börjat bättre.

Först ringer pappa och frågar hur det gick att köra igår. Jag berättade och han blev riktigt glad för min skull. Sen blev det lite våra bästa år tittande på teven. Precis när Birkon sen har gått ringer det på min mobiltelefon.. Privat nummer.. Jag avskyr att svara när det är anonymt. Men jag svarade, då var det en kille som ringde ang. ett arbete jag sökt. Han ville att jag kom på arbetsintervju på tisdag. Självklart säger jag ja! Helt fantastiskt.

Inte ofta man kommer så långt :) Birkon sökte flera 100 arbeten och fick kanske komma på 5 intervjuer. Jag har ändå inte sökt så många. Så nu är jag riktigt glad. Lite läskigt och nervös är jag då allt. Första "riktiga" intervjun för min del.
De andra arbeten jag har fått har jag bara behövt börja arbeta. Så ja, lite nervös är jag då allt!

Jag hoppas verkligen på det här arbetet, även om det är deltid nu, så kanske det kan bli mer sen, om han tycker jag arbetar bra! Om jag får arbetet sagt säga.

Sen efter bara en liten stund ringer kusin Josefin. Frågar om jag skulle vilja följa med in till stockholm och vara modell för en dag med henne. Lät ju jätte roligt, av den anledning att hon och jag har ju testat att ha våran egen modelldag, där i sommras! Riktigt roligt var det allt. Tyvärr så tror jag att min intensivkurs är den dagen, men jag hoppas att den börjar dagen efter istället. Skulle vara jätte roligt att göra en sån grej med henne.

Kom nyss hem till mamma. Vi åkte ut och lämnade syster och hennes vän i Nånö. Så nu har jag övningskört lite mer. Fruktansvärt roligt är det! Inte tyckte jag att det var kul de andra få gångerna jag kört. Men efter igår, så är jag riktigt peppad för att få det här körkortet.

Bjuder på en galen bild på mig, från nyår.



Mys med kusin

Vad veckan går snabbt. Redan torsdag.

Igår umgicks jag med kusin Josefin. Först gick vi hem till hennes far för att beställa/framkalla hennes Thailands foton. Vilken process det är att göra det genom internet. Men det är bra mycket smidigare en att gå ner till en butik i affären.

Efter det körde jag hem oss till lägenheten, väl där hemma gjorde jag middag till oss. En riktig lyxförpack-middag. Burk köttfärsås och spagetti! Haha. Medans vi väntade in grammisgalan så satt Josefin (datanörden) vid datorn och jag satt och klippte/klistrade och satt in mina Egypten bilder i album.

Mycket tjejprat och en mysig kväll blev det allt :)


Ett foto på tjejen som gjorde kvällen trevlig :)




Josefin, Why why why?

Äntligen är jag igång!

Woho, nu har jag varit och tagit min första körlektion efter 1½ år.  Jag körde med en ung tjej som heter Linda. Hon var fruktansvärt trevlig och jätte bra lärare! Det var en som hade krockat med hennes bil där vid jul så hennes var på lagning, så idag fick jag köra en saab, tydligen samma som jag körde för 1½ år sedan. Hade för mig att den var röd, men den hade tydligen varit grå :P haha

Det gick jätte bra för mig. Var ju en testlektion idag, vi testade alla grunder, startade i kvisthamras brantaste backe och jag lyckades på engång. Något jag aldrig har gjort förut, startat i en hög backe alltså.  Det var så himla roligt. Vi pratade och skrattade massvis, tänkte knappt på att jag körde. Roligt när man har ungefär samma intresse så man har något att prata om, vårat huvudämne blev inredning :)

Så nu är allt bokat.

Vecka 4 och 5 - Intensivkurs
29/1 - Gillinge
11/2 - Teori


Jag hoppas att allt flyter på som det ska nu och att jag inte kuggar på något. Teorin blir nog svårast för mig. Men shit va jag ska plugga!




Första körlektionen på 1½ år.

Godmorgon!

Idag är man uppe med tuppen.. Ska ner till körskolan. Första lektionen på 1 ½ år. Var ju där en gång innan min mage började krångla igen. Så är faktiskt lite nervös nu när jag ska tillbaka, men det går nog så bra!

Natten var hemsk, verkligen hemsk!
Gick och la mig redan vid 22:30 tiden, till och med lite innan. Klockan 02:00 är jag fortfarande vaken. Ursh va dåligt jag mådde. Birkon kunde inte heller sova, men han kunde ju gå upp, han kan ju sova ut idag.

Hatar att inte kunna sova om man ska någonstans, man blir så stressad. Ursh.
Men nu sitter jag här, gäspar som en galning, det som är bra är ju att jag kommer nog komma i säng tidigt i kväll!

Hoppas alla får en riktigt bra dag!


 

Tisdag

Nu börjar jag bli nervös, jag vill verkligen inte vara det.
I morgon är det dags att köra lite bil på körskolan, min mage har redan satts igång lite smått. Men jag hoppas att det går bra, utan att den krånglar.

Who, nu har jag ine rökt på riktigt länge.. :) 3 dagar 12 timmar. Är riktigt stolt faktiskt! Trodde aldrig att det skulle gå så här bra.

Vaknade för ett tag sen. Fick utskällning inatt av Ronja för att jag och Birkon lät alldeless för mycket där vid fyra tiden i natt. Shit va roligt vi hade, höll på att brottades, skrattade och ibland faktiskt så pratade vi, men aldrig utan ett skratt efter. Ronja åkte redan vid 10:00 tiden. Hon skulle träffa en vän.



Vet inte riktigt vad jag och Birkon ska hitta på idag, vi får se. Ta allt som det kommer!


Ingen rubrik

Jaha, nu har en ny vecka börjat.

För mig blir måndagen ganska lugn. Ska snart upp till huset, där ska jag färga Josefins hår. Självklart har jag enbart satt på mig vita "slapp" kläder idag, passar ju perfekt när man ska färga hår  :P Men det får fungera. Haha.

Blir en smarrig middag uppe i huset idag också, kassler, potatis och kantarellsås MUMS!

Sen får jag natt besök inatt också : ) Ronja följer med hem efter middagen, så då blir det syster kväll :)

PERFEKT!

Min skitsnygga outfit -->


Mycket film

Dagen har varit mycket najs. Tog en promenad upp till huset, käkade tacos och bara satt och babblade med familjen. Efter det tog jag och Mats en sväng ut och övningskörde :) Första gången jag kör när det är lite halt och snöit ute på vägarna. Så där testade jag något nytt..

Sen bar det iväg hemåt, Anneli kom förbi, vi såg tre filmer. College road trip och picture this, riktiga tjejfilmer :P Sen när Birkon kom blev det en till film men den fick vara lite mer killig --> Never back down.

Så nu har hon gått och Birkon ville att vi skulle spela lite kort och sedan se lite film. Men jag tror det får räcka för ikväll ^^



Never back down var helt klart bäst. Men de andra två var faktiskt också bra.
Jag har aldrig gillat Ashley Tisdale, men i Picture This spelade hon faktiskt riktigt bra!

Det blev mycket skratt den här kvällen!
Tack för en trevlig kväll Anneli!

Alfred Hitchcock

De senaste dagarna har jag och Birkon tittat på Alfred Hitchcock´s filmer.
Eller 1 -  5 i aftonbladets serie förutom 3an :P Den får vi troligen idag.

Hitchcock är lixom känd för att ha varit skräckensmästare. Själv tycker jag inte alls att de är läskiga, men faktiskt så är dem riktigt bra. Vi har sätt två som har varit svart/vita. Herregud, jag hatar svartvitt, men de var faktiskt bra. Nu förstår jag varför min mormor inte vågar se på nutidens skräckfilmer :p Haha, hon skulle ju dö av rädsla.

Hitchcocks filmer har ofta starkt fokus på både rädsla och fantasi men har också humor. 

Jag tycker att hans film fåglarna var bäst, det är också en av hans kändaste filmer.




Haha, se bara så söt han är :P

Härligt!

Vaknade i morse av att älsklingen låg och pussade på mig. Riktigt härligt att vakna upp så :)

Nu har jag inte rökt på 38 timmar. Känns riktigt bra, Men om vi ska hoppa över de där dumma spy blosset så har jag inte rökt på 56 timmar :) Woho, jag trodde faktiskt inte att det skulle gå så här bra!

Igår gick Birkon och jag ut på ballkongen, vi bara satt där. Va knäpp man kände sig, nu när vi äntligen har fått en ballkong, så går vi inte ut på den längre ^^ Haha. Det blir väl i sommar man börjar gå ut igen :P Käka mysiga frukostar och få varma solstrålar på sig. Jag saknar verkligen sommaren.

Har inte hänt så mycket för mig nu på morgonen, har sökt lite jobb och bara myst!

Snart ska älskligen till arbetet och jag ska nog ta en promenad upp till huset. Har försökt undvika att åka upp dit. Nu när man är i en sluta - röka - period. Men det går nog bra. Jag är i alla fall inte sugen på att röka : )

Tråkigt med enbart text,så lägger upp en ego bild.


Ingen rubrik

Måste ju bara lägga upp bilder på hyllorna som vi satt upp igår.
Bilderna blir aldrig så bra som man vill att dem ska bli, men snyggt blev det iaf.





Va orättvisa bilderna är
SUCK



 


Pigg och Glad

Nu var det över 18 timmar sedan jag rökte igen.. Haha, men idag känner jag mig både pigg och glad även om jag inte har rökt :) Har ens inte haft ett litet sug till att röka. Så det måste varit positivt att spy igår. Haha.

Dagen har varit stressig, tråkig. Vi har tvättat hela dagen, har fortfarande tre tvättar kvar. Skulle egentligen ha varit 5, men vi snodde båda tvättstugorna, så nu kör man dubbelt :) Sen har vi städat och dammat hela lägenheten från topp till tå. va skitigt det blir över köksskåp etc. Men nu är det skinande rent.

Kvällen blir att fortsätta tvätta, sen blir det nog någon film om man hinner och orkar.

Hittils har bara 2009 varit tråkigt... Så bli roligare nu!

Fy fan, aldrig mer!!!

Som jag skrev i tidigare inlägg, så har jag mått riktigt skit under kvällen..
För ungefär 20 minuter sedan så tog jag mitt första blåss på ungefär 27 -28 h.

Det var det värsta jag någonsin gjort. Jag fick nästan springa in på toaletten, fick en rejäl rökhosta och kräktes massvis. 20 minuter senare (nu alltså) sitter jag här, mår värre en vad jag gjorde innan. Men nu är jag nästan 100 % säker att jag inte tänker röka mer. För så här dåligt mådde jag ens inte när jag rökte första gången i hela mitt liv...

Jag avgudar Birkon som inte har rökt på snart 48 h. Riktigt stolt över honom. Nu ska jag med vara så duktig, för inte tänker jag kräkas igen, för att jag var dum i skan och rökte. Aldrig mer.

Nu ska jag fan hålla detta också!!!  Vad jag ångrar att jag tog det där blåsset.

Ska lägga mig i soffan och se en skräckfilm nu, sen sova.

Förresten, ni som aldrig rökt, börja aldrig!!!! Bara skit med det.

Natti!

Att må så här känns värre en tanken att veta att man dör i förtid av lungcancer.

Hela dagen har röksuget varit under kontroll, men nu, den senaste timmen.  Har varit så förjävlig.

Jag känner mig svimfärdig/yr, illamående och allmänt sur och irriterad. Försökte gå och lägga mig, men det gick ju inte..
Vet inte vad jag mer ska hitta på att göra här hemma idag. Allt är ju skinande rent, Birkon spelar sitt tevespel. Hmm. Just nu vill jag bara dö. Att må så här känns värre en tanken att veta att man dör i förtid av lungcancer.


STOLT

Jag har inte rökt en endaste cigarett idag, jag är hur stolt som helst!

Det betyder att det är första rökfriadagen på 6 år för mig. Så jag lovar att jag är stolt.
Men fy fasiken så sugen jag är. Men jag SKA hålla mig. Hoho.

Idag har jag varit i lite affärer med Birkon och nu håller jag på att ta ned allt julpynt, men stakarna får stå kvar ett tag till. Birkon har satt klart alla taklister och filtergrejerna och nu håller han på och sätter upp lite hyllor som ska upp i vardagsrummet!

Man hinner ju så mycket mer när man inte behöver ut och röka och ta paus hela tiden..

Bilder från nyårsafton

Snodde lite foton från Anneli som skötte fotandet på nyårsafton.
Självklart är man så glömsk att glömma sin egen hemma.





Tyvärr är det ju så att många inte kom med på bild, bland annat några tjejer som Mickis hade tagit med sig, två killar som Anneli kände och sedan Johan, Fia och Joakim som jag och Birkon kände.

Men tack alla för en orförglömlig NYÅRSAFTON!

Nyårslöftena ska försökas hållas.

Nu ska ju nyårslöftena försökas hållas.

Jag har rökt en cigarett idag, vid tre tiden. jag mådde så fruktansvärt illa och ville bara sluta röka. Men jag höll mig och till slut var jag så snurrig, torr i halsen och harklade mig. Så nu är jag inte alls sugen på att röka!

Äckligt, men hur bra är det inte? :P

I morgon ska det bli en helt rökfri dag.

Förresten, plåstrena är sjukt bra, men min arm är bortdomnad och det klias.  Men annars perfekta!


2009

Mitt första inlägg år 2009 1 Januari.

Gårdagen var fruktansvärt bra. Jätte god middag med trevligt prat med familjen. Senare på kvällen körde Kalle ned mig och Birkon till Anneli. Där var det folk, alkohol, musik, prat och massa skratt. Blev lite dans också.
Jätte trevligt. Förutom att när jag precis har kommit och ska göra min första drink, så ska jag skära upp lime. Tror du inte att kniven slinter och skär upp mitt fuck you finger. Så Anneli springer och hämtar papper, plåster och någon super salva. Så idag ser det riktigt bra ut. Men fy fan va det dunkade!

Vid 00:00 var vi redo för att avfyra våra raketer. Helt galna var dem. Den första Birkon avfyrade åkte rätt på lägenhetshuset, den andra hade vi turen med att få upp i luften iaf. Men den tredje var sjukt nära människorna som stod och tittade.

Birkon fick utskällning av en gubbe där, skrek och frågade vad fan han höll på med, varför han inte gick längre ifrån.. Han gick faktiskt iväg från människorna, så att det inte skulle ske någon olycka, MEN han kan ju inte rå för om raketen inte åker upp i luften.. Men vi hade trevligt där ute i alla fall.


Sen blev det efterfest hos Anneli.  Ska sno lite bilder från gårdagen av Anneli som jag ska lägga upp här.. Självklart så glömmer jag kameran hemma.


RSS 2.0