Körkortet 1/3 kirrat!

Nu har jag kommit en bra bit på vägen till mitt körkort. SOM alla andra förutom jag har sätt fram emot :P
Jag trivs så bra på min cykel, men man måste väl ha det.

Har tagit en intensiv kurs på 1 vecka. 19 -20 december teori.. Sen uppehåll två veckor och sedan är det bara massa körning och plugg inför körprovet. Har även tagit 4 körlektioner innan intensivkursen, av den anledningen att jag kan räkna alla gånger jag kört bil på mina händer..

Men det känns riktigt bra faktiskt. Men det är sjukt dyrt med intensivkurs och sedan allt med gillinge, provet och allt annat som kommer extra. Men men, så är det.

Nu ska jag spana runt lite på nätet, innan jag går och lägger mig. Min älskade sambo, hihi, ska jobba natt, stackarn. Lider verkligen med honom. Speciellt nu när han promt vill se allt Anders gör. För då blir det inge sova efter jobbet heller..

natti natti allihopa!












Minnen och överdrivet lycklig

I morgon är det marknad..
Under pausen i Desperate housewives började jag fundera på vilka jag gick med förra året förutom Birkon.. Då kommer jag ihåg att det var jag, Birkon, Anneli och Per. Det var så roligt. Vi åkte massor i en viss karusell. Det var mörkt, hög musik, massa skratt. Åh, det var så fruktansvärt roligt. Jag kommer även ihåg att det fanns roliga kappsylöppnare, en (lite finare sagt) penis. 

I morgon blir det först hundvakt medans mamma och mormor är nere på marknaden, sen ska jag ner med syster. Nu är det vår tur, att bilda ett nytt minne. Som jag kommer kunna sitta och skratta åt. Nästa år, vid den här tidpungten :)

Jag är överlycklig, först för att Anders (kakelsättaren) är helt fantastisk, han jobbar sjukt snabbt och dessutom blir det riktigt snyggt. Jag är så nöjd. När badrummet är färdigt kommer jag nog börja bo där inne. Så nöjd är jag redan nu, tänk när allt är klart. Woohoo! Sen för att Desperate housewives har börjat igen, den serien är ju bara för bra. Har inte missat ett endaste avsnitt..















God morgon :)

Vaknade redan vid åtta.
Har bara suttit och tagit det lungt sen dess.

Funderar på att hoppa in i duschen och sen ringa kusin Josefin... Vi pratade om att gå ner på stan idag. Hoppas hon inte bangar nu!

Har börjat kolla på intensivkurser till körkortet.. Så i slutet av November till i början av December tror jag att det blir. De hade ingen sån kurs tidigare, alla var fulla.. Känns skönt att ha tagit tag i det, så kanske man har ett körkort om ett tag. Det är ju bra att ha som sagt.. Det enda jag är nervös över är teorin, är så jävla dålig på prov, har alltid varit och kommer alltid vara.... Kommer säkert få göra om det flera gånger. Men det hoppas jag innerligt att jag slipper!
Grejen är den att jag pluggar, men det fastnar inte, hur sjukt är det inte? Hmm..

Jaja, får väl ner i duschen nu! Älskar att duscha, men inte början och slutet. Så kallt när man går in och ut.

Ha en bra dag.











Tredje klagomålet!

Helt jävla sjukt! Nu har vi fått ett till klagomål.  Självklart av samma idiotiska granne!!!

Nu var det ju då för att rörmockarn var hos oss i fredags. Som vi inte hade något val att ta dit. Det var till och med så att fastighetsskötaren som sa att vi var tvugna att göra det + att de stod för kostnaden. Det lät ju för mycket nu igen... Gumman fick ju för tredje gången en hjärtinfarkt!
Jag förstår inte vad de har för liv, att klaga på andra? Har de aldrig renoverat? Ne tror fan knappast det. Blir så upprörd.

Idag kom Anders, han började på badrummet. Nu har de fixat fuktspärren och allt annat som ska på innnan kakel och klinker sätts. Två gånger dessutom, sen har de varit och hämtat allt material. Nu är badrummet en riktig härlig lila färg :) Men i morgon försvinner det. Vet inte hur mycket de hinner i morgon. Men en bit iaf... Så skönt att snart få ett fint badrum!

Det är ju badrummet och köket som är viktigtast enligt mig.. Iofs är sovrummet lika viktigt, det med. men ah :)

Nu är jag uppe i huset och är hundvakt. Är inte bara upprörd över att vi fått ett tredje klagomål utan också för att jag fått för lite pengar på båda lönerna. Första gången 500 kr och nu 900 kr..
Det är fasiken 1400 kr som jag kunde ha gjort massa annat roligt för! Sen är jag för FEG för att ta upp det med chefen.. + att jag har inte fått några lönespessar.. :/ Ska man inte få det? Hmm..

Inte min dag idag som sagt.. Kanske blir kvällen bättre. Annars får jag hoppas på en bra tisdag :)











?

Nu är databordet hemma och uppsatt. Det var inge fel på det, som det alltid är när vi ska köpa något annars. Så det var ju riktigt bra.

Birkon har spacklat och slipat i badrummet idag ochså har jag plcoat undan kläder och fixat i lägenheten..
Ville städa, det behövs.Men det går tyvärr inte,, av den anledningen att det kommer bli så dammigt när de håller på i badrummet. Ni ska se vårat golv i hallen. Det är typ vitt, det ska vara ekparkett..Märks absolut inte.. Ändå så dammsög man igår :P Så nu får det se förjävligt ut, dammigt över allt.

Skulle egentligen ha sovit uppe i huset från och med inatt. Men jag vill hellre sova hemma. Även om jag måste upp halv sju i så fall. Men Ronja kommer ikväll, så då blir det nog lite film och sånt. Så blir det att hon sover över. Alltid lika trevligt..

Ha en underbar dag alla bloggare och icke-bloggare.










BEAUTIFUL

Woho, nu har jag suttit i mitt lilla nattlinne ute på ballkongen.
Det är så varmt, känns nästan som att man är utomlands :) Inte riktigt kanske, men nära på!

Nu har jag och Birkon en vecka uppe i lägenheten framför oss. Finns ju ingen toalett eller dusch här. Men om en vecka har vi allt sånt.

Så min dag blir då att åka till jysk och köpa databordet, sätta i hop det. Sen packa inför en vecka uppe i huset. Göra rent och Phil och Wendie. Sen bara slappa. Wohoo..

Nu på morgongen har jag och Birkon löjlat oss som små barn. Haha, det är så roligt. Att bara få leka av sig lite : )



Bye bye







Har tråkigt

Lägger upp lite bilder här på bloggen...
Har så tråkigt, så då utnyttjar jag bloggen lite extra. Bilderna är tagna i torsdags. När jag och Josefin var hos mormor.


 









































Ibland måste man flumma ur sig lite energi.















 

Wola!

Dagen blir då inge speciell..

Birkon och jag ska riva kakelplattor i badrummet, så att han kan börja på engång på måndag.
VI har köpt jätte snyggt kakel och mosaik.. Vitt och svart blir vårat tema.
Men mosaiken är lite glitteraktig..
Svårt att förklara, men riktigt snyggt.

Idag blir det tacos till middag, jag har lovat att jag ska göra middagen idag.
Självklart väljer man det, som är lätt!

Ikväll ska jag träffa Anneli, vi ska se på The Deaths of Ian Stone



Sen händer det nog inte så mycket mer tyvärr..
Ville gärna åka och köpa skrivbordet som vi vill köpa, men har tyvärr ingen bil idag..
Så det sket sig!











Kvällen har bjudit på massa film.

Kvällen har bjudit på massa filmer.
Först Margot at the wedding (Fy fan va dålig, vi stängde av efter en kvart). Sen The happening och efter det shutter. Båda var bra, men helt klart så var shutter bäst!
Jag tycker absolut att båda är se värdiga :)

Johan och Fia är här, de såg halva the happening och hela shutter. Nu ser dem på något skit program på teven, så jag försöker underhålla mig lite själv här vid datorn =)

Är helt slut, ska nog gå och sova om ett tag. Gick ju som sagt upp tidigt idag, eller alla dagar den här veckan. Men det är så underbart att vakna tidigt, utvilad och veta att man har så mycket tid idag så man hinner med massor !!


  
 


Ha en jätte bra helg.












Trist

Sitter uppe i huset och väntar på att B ska sluta jobba. Så ska vi troligen åka och stor handla, om han vill och har ork sagt säga. Måste åka och fixa med klinker och kaklet också.

Jag har jätte tråkigt och känner för att göra något roligt. Men finns inget att göra, tyvärr! Riktigt dåligt väder också :/

Nu är rörgrejen färdigt i badrummet också, så nu börjar allt närma sig!













Hundvakt och rörmokare

idag fick man gå upp klockan 7:00. För att rörmokaren skulle komma och bila upp lite klinker och sedan lägga nytt rör i badrummet. Han är fortfarande här. Min karl ska självklarr hjälpa honom så mycket han bara kan, haha så gulligt.

Själv har jag suttit här och hållit för öronen när de har borrat. Stackars Phil och Wendie. Nu snart ska jag åka upp till huset för att vara hundvakt. Sen blir det jysk för att köpa ett databord så vi slipper ha datorn på matbordet och i soffan. Haha.  Vi ska också åka och titta efter kakel och klinker tills på måndag =) Wohooo..

Ha en underbar dag alla. En trevlig helg också så klart.










Don´t mess with the Zohan





Igår kväll efter idol såg jag och Birkon på Don´t mess with the Zohan.
Den var helt klart bra, underhållande och lite annorlunda :P
Men den var inte lika bra som alla har sagt. Men bra =)













Ute på foto projekt med kusin Josefin

Några foton på mig



Några foton på Josefin



Detta var en riktigt rolig upplevelse.
Båda två hatar att vara med på foton, men jag tyckte att vi fick många bra.
I like it :)











Framför kameran.. woho

Nu ska jag åka över till min mormor för att träffa kusin Josefin.

Vi ska ut och fota, varandra. Haha hör ni?
Jag hatar att vara med på foton, men vi ska försöka ta några fina.

Ingen av oss är väl som sagt inte jätte förtjusta att vara framför kameran, så det kommer nog bli riktigt roligt.

Ha en bra dag alla. Kram kram

JÄVLAR

Tog på mig ett mitt finaste halsband nyss. SOm jag fick av mina kusiner och Fia i födelsedagspresent.
Tror ni inte att det fastnar i sjalen och när jag försiktigt försöker sära på dem, så går halsbandet sönder.

Kan dagen börja bättre?

Iofs har jag varit vaken sen 7:30, men ändå! Jag blir galeeeen!


utmanad

Min kusin utmanade mig för två dagar sedan.
Att skriva ner fem gamla låtar som jag älskar och som jag aldrig kommer glömma.

Först blev jag sur för att hon hade utmanat mig, för alla som känner mig bra vet att jag är skit dålig på att komma i håg vad mina "favorit låtar" heter, haha. Eller alla namn över huvudtaget.
Men efter två dagar så har jag kommit på namnen och dessa fem låtar valde jag av den anledningen att jag har såå många underbara minnen till varje låt. Så här kommer dom, i oordning.

  • Falconer - The clarion call
  • Nicola - Don´t break my heart
  • F-R. David - words
  • Sting - Engliskman in New York
  • Sean Paul - Ever Blazin


    Jag utmanar ingen specifik, utan jag tycker att alla som läser det här blogginlägget iaf ska tänka igenom vilka sina favoritlåtar är. Som du har många minnen till. För nu när jag gjorde det, kan jag lova att jag fick många skrattanfall för mig själv. Så jag tycker alla ska göra detta :)


Smarrigt

Igår kväll blev det film och idol..

Vi såg på The love Guru. Inte riktigt en film som faller in i min humor. Men den var helt okej.
Ville enbart se den för att Jessica Alba var med.




Till det blev det varm choklad med grädde.
Onyttigt men smarrigt!



Ikväll ska Birkon och jag se på Don´t mess with the Zohan och Margot at the wedding.
Om vi hinner och orkar ska vi också se på Barnhemmet, The Orphanage.

Nu på dagen ska jag se One tree hill, säsong 6 avsnitt 4 :)



Deal or Not Deal?

Idag träffade jag Lisa och jag var jätte säker på att jag skulle hoppa av.
Hon tyckte självklart att det var jätte trist, men när hon försökte sätta sig in i min situation så förstod hon ganska väl. Fick skriva under papper och lite sånt för att visa att jag inte tänker gå kvar. Det gick jätte bra!

Efter det tog jag en runda till alla lärare som jag har haft den här tiden, för att lämna tillbaka alla böcker etc. Roger och Linda träffade jag iofs inte, men de jag har haft under de andra 3 åren. De tyckte också som Lisa att det var trist, men att de förstod. Karin är för gullig. Hon ville så gärna ha en bild jag målade för två veckor sedan. Det var en gammeldags Nalle Puh. Hon tyckte att den blev så bra så att hon skulle vilja ha en kopia. Självklart säger jag, vad ska jag ha den till sen? SÅ självklart får hon den. För att hon fick den, då fick jag 6 olika blyertspennor som är speciellt för att måla med. jag älskar att måla och kluddra med dem. Så jag gjorde nog en ganska bra deal. Plus att de där pennorna är jätte dyra!

Har försökt få tag på min pappa också, för att berätta om att jag skulle ha hoppas av. Igår ringde han, det lät som att han tyckte att jag gjorde rätt. Han säger jämt vad han tycker och tänker.. Men då sa han typ, det låter bra tycker jag. SÅ jag tar det nog som något positivt. Känns bra att ha de flesta på sin sida, att de förstår mig.
Pappa åker utomlands på fredag. Hur avis tror ni inte att jag är? Jag vill med, alla åker ju! SKulle vara så skönt att bara ligga i ett varmt land, i bikini (som jag egentligen hatar), sola och bara göra precis som man vill. åååh. jag vill,jag vill.

Tvättdag

Idag efter skolan kom Ronja förbi och snackade lite skit.

Kände mig lite tråkig av den anledningen att jag hade tvätten mellan 14-21:00. Fick ju springa fram och tillbaka hela tiden. Men hon förstår nog :) Den lille gullungen! Man saknar henne ganska mycket nu när man inte träffar henne varje dag. Tur som är ringer hon ganska ofta och frågar om vi kan ses, eller bara prata.
Tror faktiskt att hon saknar mig med.. :)

Vi tvättade tvättar enda till klockan 21:00. Kan ni fatta hur mycket tvätt det var då eller? Annars kanske vi brukar tvätta till 17:00 och sen får allt hänga i torken, men nej nej.  Det var fööör mycket tvätt.

Så vidriga tvättrum vi har alltså, riktigt gamla tvättmaskiner, inte tal om torktummlaren. Jag tror ens inte att den kan bli varm. Den som lägger i sina kläder i den grejen måste vara tokiga av den anledningen hur de ser ut. Fy fan!

Men skönt som det är ska vi få helt nya =) 

Nu har de bytt portdörren också, så nu är det inte lång tid kvar tills i får våran säkerhetsdörr :)

 

Badrummet snart fixat!

Igår kom pappa och hans arbetskompis hit.

Så de tittade på badrummet och Anders som han heter ska börja på måndag :) Woho. Vi blev som sagt lite stressade av den anledningen att vi inte börjat planera något. Birkon vill inte att man ska göra sånt för tidigt och jag är en sån som vill veta allt lite tidigare.. I alla fall, vilka färger på kakel och klinker man vill ha, ett hmm, lixom.

Men nu står vi här, har ingen aning. På måndag morgon åker vi alla tre till sthlm och köper allt som behövs. Sen börjar det. Han trodde det skulle ta 4-5 arbetsdagar. Så woooho, snart kan vi duscha hemma.




Byebye

sjuk dröm

Jag drömde en så hemsk dröm i morse.

Drar allt  kortfattad version..
Jag, mamma och Ronja var i en affär. Där blev vi smittade och vi fick cancer. Ja jag vet, konstigt. Efter ett par dagar/veckor dog Ronja. Jag bröt i hop och bara grät och grät hela tiden.. Förstod då att det var nära för mig med.. och Birkons mamma började skriva ned vad hon skulle ta som var mitt. Jag blev skogstokig. Är det de enda du kan tänka på sa jag till henne. Sen säger hon att Birkon har tänkt i samma banor. Jag faller ner i tårar och vet inte vad jag ska ta vägen.. Men han sa att man var tvungen att förbereda sig, för att bli ensam. Självklart har han redan allt som är mitt. Speciellt när min mamma, syster dör.. Men hans mamma? Helt galen efter mina saker. Hur läskigt som helst.

Ja helt jävla sjukt, tyvärr vaknade jag och fick inte se mer. Men ur sjukt är det inte, hur man kan drömma ibland alltså..

Vissa drömmar är så verkliga när man drömmer, det var denna. Jag vaknad

hatar att ljuga

Jag hatar att ljuga, men detta vad jag tvungen att göra.
Kommer inte såra någon av det jag har ljugit om så det känns väl lite bättre iaf.

Men om jag ljuger så ser man det på mig på engång. Så tur att jag skickade iväg ett mejl..
Inget allvarligt jag har ljugit om, det spelar endå ingen roll efter onsdag..

Idag ska jag bara ligga och glo på massa One tree hill säsong 5. avsnitt 13-18... Efter det, om jag hinner och har ork ska jag börja se säsong 6.

Jag vill att min lilla karl ska komma hem..

Ny färg i håret.



  

Skönt att bli av med den hemska färgen som jag hade innan.
Men detta blev en liten chock faktiskt.
Både positivt och negativt.

Men jag har fått många komplemanger, så får väl tacka dig Josefin för det ;)

PS, visst är bara vår turkosa färg i badrummet för härlig? ;) DS

Arbeta idag då!

Gick upp 5:30. Kände att jag var tvungen att få sova en halvtimme mer en vad jag brukar.

Ville verkligen inte gå och sova igår. Birkon och jag låg bara och skrattade och hade det så trevligt. Det är inge kul när man vet att man ska jobba dagen efter och behöver gå och lägga sig.. Men man vill ju hellre ligga och mysa i sängen och bara titta på varandra. Ne, så det var riktigt roligt..

Nu är jag riktigt trött, har inte sovit alls mycket inatt. Sa att jag skulle gå och lägga mig klockan nio.. Jag var fortfarande vaken vid ett. Sen har jag vaknat och sen somnat hela tiden efter det.

På måndag ska jag till arbetsförmedlingen,, hmm. Det känns verkligen som att det är på allvar nu! Men jag står fortfarande fast vid mitt beslut.

Har ju inte mötet med syon förren onsdag.. Måste jag gå på lektionerna innan onsdag? Vet inte hur jag ska göra, men det känns väl lite onödigt? När man endå ska hoppa av. Jag skiter nog i det.

Ne nu ska jag gå och tjuvkika lite på när min älskling och marsvinen sover :)

Födelsedagsfirande och härliga skrattattacker

Kom precis hem från Madeleine och André.
Madde fyllde 43 år i går och André 17 år i onsdags. Grattis, grattis!

Så har varit där och ätit lite lunch och fikat.
Alltid lika trevligt. Alltid någon som gör något roligt så man börjar as garva.

Idag var det Birkons mormor. Madde säger,
- Hoppa in i duschen nu, så du hinner åka med mormor och Pelle.
Mormor Yvonne säger,
- Ja hoppa in i duschen nu... paus.... Vem pratar du med? ....paus.... Are you talking to me?

Haha, sån skön mormor :) Hon svarade och hade ingen aning om vem som skulle hoppa in i duschen och åka med henne och Pelle i bilen.

Det var sjukt roligt. Speciellt Madde med sitt härliga skratt,hon as garvade så man själv nästan får en hjärtattack på kuppen! Haha.

Nu snart kommer mamma och hämtar mig. Så ska jag till stallet och kolla på Ronjas hoppträning. I morgon är det tävling, men då ska jag arbeta. Huvudsaken att jag ser något av dem :)

Nu har jag bestämt mig

Nu har jag bestämt mig och jag tänker hoppa av.
Har fått både negativa och positiva kommentarer både här på bloggen och i verkligheten om det. Men jag har bestämt mig, efter många om och men..

Nu har jag tänkt att försöka jobba så mycket som det bara går på hotellet, men samtidigt leta efter annat. Som ligger lite närmare. Inge kul och gå hela den där vägen upp till hotellet på vintern. (Nu ångrar jag att jag inte tagit körkort).

Sen om ett år ska jag börja plugga, vill hålla på med massage, hud, naglar, ansiktsbehandlingar osv... Har pratat med en jag känner som jobbar med sånt.. Sen har min kusin gett mig lite tips om personer jag kan prata med och få allt i ett. Det enda negativa är väl att man får betala för alla kurser.. Men det är bra av den anledningen att jag inte har något slutbetyg. Men summan blir kanske mellan 70 000 och uppåt. Så nu ska jag jobba och börja lägga undan massa pengar. Kommer nog få ta lite lån och sånt också, men vill inte ta på ett sånt stort belopp när man kan lägga undan pengar.

Jag lovar, jag har tänkt igenom detta, såå många gånger. Jag vet, att jag gör rätt. Har tänkt på allt andra har sagt till mig. Både positiva och negativa, men jag tror detta kommer gå bra.
Annars är det jag själv, som kommer få straffas för det. (Men det hoppas jag inte).

Har även tänkt att ta en intensivkurs på körskolan så jag får mitt jädrans körkort!

Detta känns så bra, en sten föll ner nu när jag har bestämt mig. UNDERBART!

Färgat håret

Igår färgade min underbara kusin mitt hår.
Både färg och slingor.. Jag lovar, jag ser lite rolig ut.

Av den anledningen att det stod att jag skulle börja med slingorna i luggen.. DE ÄR JÄTTE LJUSA. Ser galet ut, sen på höger sidan så är det jätte många slingor och på andra sidan är det lite mindre. Jag lovar, vi höll på att kissa på oss båda två när vi såg hur det såg ut första gången. Jossan försökte pigga upp mig lite efter ett tag och säger
- Emelie, det blev inte så fult, det blev faktiskt snyggt! (Sen skrattade hon, igen!)

Håller inte helt hundra med. Men jag lovar, det kunde ha sätt så mycket värre ut. Jag vågar ju gå ut iaf :)

Hon gjorde ett bra jobb, det måste jag säga. Det tycker jag, men det var första gången för henne och ja, vem bryr sig? Jag ser lite rolig ut, men det är väl inte hela världen? =)

Färgade även en slinga på henne :P Den blev väl inte direkt så vi hade tänkt oss heller, men den syns om man vet vart den sitter ^_^

Får väl lägga upp en bild här, på min super snygga hårfärg. Någongång.


Funderar...

Jag vill hoppa av skolan..

Jag vill börja jobba.

Jag vill tjäna egna pengar.

Jag skulle vilja veta hur jag ska göra?


serie start

Gick just in på min kusins blogg och där får jag se några av mina favoritserier börjar igen...

Tisdag 30 september kl 20:00, Ugly Betty.
Tisdag 30 september kl 21:00, Desperate Housewives.
Onsdag 1 oktober kl 21:00, Greys Anatomy.

Måste kolla upp när las vegas börjar också..

One tree hill är ju också sjukt bra, men det har redan börjat : )

Min fantastiska familj


 
Syster, mamma och "låssas pappa".



Min fantastiska sambo!


Den här kvinnan är min mormor.
Hon är så rolig och jag lovar, om hon får syn på den här bilden kommer hon inte bli glad på mig :P

Foton


  
  

Lite ego bilder på mig.

Alla är mobil bilder och av den anledningen inte de bästa.


GKO

Sitter i skolan och väntar på att börja grakolektionen.
Ska fortsätta med mitt Nalle puh och Nasse omslag.

Igår tittade Anneli förbi, alltid lika roligt. Fast igår var nog en av de bästa.
Vi satt vid matbordet, pratade om allt från himmel och jord och bara hade det allmänt trevligt.
Ingen teve, så skönt!

Ikväl kommer hon igen, wihoo =) Men då hoppas jag att hon vill se lite idol med mig. För nu har jag fastnat igen.

Nu vill jag att alla höstserier ska börja igen, som Desperate housewives, las vegas och alla de andra.Det blir bara mörkare och mörkare och kallare och kallare för varje dag nu, så vad är bättre en att ligga framför teven infiltad i soffan och se på bra serier?

Internet där hemma håller på och krånglar, ringde till bolaget idag, men för att telefonin fungerar så är det inget fel hos dem. Så Birkon har försökt få i gång det hela morgonen.. Sen fungerar det ett litet tag och sen funkar det inte igen..
Inge vidare, men men...

Vet inte om jag ska upp till huset och äta idag, vi har bestämt det, men kanske mysigt att laga middag, ta det lite lungt och bara vara själv? Springa runt i mjukisbyxor och ett skönt linne och lyssna på hög musik..
Hmm, ja vi får se. Nu ska lektionen ha börjat, men fortfarande är inte läraren här eller hälften av klassen..

Ha en fortsatt bra dag. Det ska jag i alla fall.


Sluta skolan och börja arbeta

Jag vill sluta skolan och börja arbeta.

Ska jobba på hotellet på söndag. De behöver jämt folk där, men självklart går man i skolan och har ingen ork för att göra båda delarna på dagarna..
Vill så gärna få en stor lön och kunna handla massa nya grejer..

Nu har man blivit van att få ett par tusen i månaden och nu den 25 är sista :( Så sen kommer det bli knapert med 2300 kr i månaden :/

Men det blir nog ganska mycket arbete på helgerna. Men jag skulle vilja få jobba som en riktig anställd. Men får väl vänta tills  år 2009. Fy fan!

Vet inte hur många gånger jag har funderat på att hoppa av. Tack vare min idiotiska mage blev det såhär. Hatar att vara en fjärdeårs elev. Skulle kunna göra vad som helst för att dra tillbaka tiden innan jag fick så här med magen. Skulle fullständigt skita i om jag kräktes och svimmade i skolan.. Bara för att slippa det här fjärde året. Fy alltså, på allt detta.

Vit/rosa randig skjorta!

Jag vill ha en vit/rosa randig lång skjorta.
Har enbart hittat korta sådana.. Vet någon något ställe där de har långa rosa/vita randiga skjortor?

VILL HA, VILL HA!

Stört skön kvinna!

Ken Lee Song - Attempt at "Without You" by Maria Carey

Den här kvinnan skulle sjunga Maria Carey - Without you på idol audition i nått land..
Hon är stört skön, hon sjunger på sin "egna engelska"..

Lyssna och läs textremsan :P
 


Man får iaf ett gott skratt :o)

Anna Bergendahl - Have a heart



Jag älskar hennes röst, hon kommer absolut gå långt.
Hoppas att hon inte börjar ta det för lungt nu,när hon har fått så mycket positiva kommentarer.

Men hon är sjukt bra! Så unik röst och kan både ta ljusa och mörka toner med storm!

Ett sorts missbruk?

Haha, i går kväll när jag gick och lade mig började jag tänka.. Förut kunde jag aldrig sätta på mig en enkel skjorta. ALDRIG i hela mitt liv. Har ingen aning varför. Men efter jag började arbeta på hotellet så blev det ju så att jag var tvungen att ha det. När jag hade arbetat med den ett par dagar började jag förstå hur skönt det var.

Efter en utekväll med kusin Josefin och Birkon bestämde jag mig för att gå och köpa mig ett par långa skjortor.
Nu har jag riktigt många skjortor och jag vill aldrig ta av mig dem. De är så sköna och älskar att ha någonting som hänger ner över arslet. Nu börjar jag till och med skämmas lite grann, bara för att jag använder det så ofta. Är det inte sjukt?

Nu sitter jag här, 15 minuter innan skolan ska börja, med en blå/vit randig lång skjorta (Som jag köpte i torsdags) och ett par jeans.

Jag älskar mina skjortor, de får mig att känna mig en snutta snyggare ;)

Förresten, bara för att nämna, jag har heller aldrig varit så nöjd med en höstjacka som jag är med den jag köpte förra månaden. Likaså sjalen jag köpte i torsdags.

Förut var jag jätte intresserad av kläder, skor, accessoarer, hår och smink och allt det där. Men det försvann då jag gick upp i vikt. Men nu har jag gått ner två storlekar (Även om jag inte kan se det själv), så känns allt jävligt mycket bättre.
Så snart, när badrummet är klart, ska jag börja på gymmet igen och då ska min gubbe med också :) Kan det bli bättre, tror inte det. :o)

30 grader i skuggan, jag är avis!

Idag måste jag egentligen plugga, men jag tänker ta det lungt och umgås med mina små underbara marsvin istället.
Sitter just nu på golvet och matar dem med massa sallad :)

Mamma ringde från Sakyntos nyss, de har 30 grader i skuggen och trivs hur bra som helst. Förutom den hårda sängen och alla små ödlor som springer runt deras fötter :P
Jag är så avudsjuk, jag vill med utomlands. Igår kväll var det bara åtta grader här hos oss :/ Så kallt, man fryser ju till och med när man är inne, ursh!

Birkon jobbar till 23 ikväll och jag vill inte äta middag själv, så ska upp till huset och käka potatismos och köttbullar.

Ne nu ska jag fortsätta här med Phil och Wendie.

Bjuden på middag

Idag har vi tvättat här hemma och mest tagit det lungt.

Klockan 18:00 är vi bjuda på middag, uppe i huset.
Ronja och Josefin skulle laga maten, men Josefin var tvungen att arbeta. Så jag får hjälpa till med maten iaf. :P

Ikväll kommer Johan och Fia till oss, ska sitta och dricka och bara ha det allmänt trevligt.

Idag har jag känt att helgen har gått för snabbt. Känns som att jag vill ha mer ledigt, vet att det är en dag i morgon också, men skull vara såå skönt att bara göra allt man vill, men som man inte kommer hinna..

Måste börja på min uppsats också, vet knappt vad uppsatsen ska handla om, illa!

Men men, hoppas alla har haft en bra helg hittils!


Äntligen helg

Åh, så skönt med helg. Ledig och bara få rå om sig själv och min älskling :)
Ikväll blir det lungt, ska upp till huset och hämta lite grejer och sen blir det bara att se på teve och ha det mysigt.

Sen ska vi dricka varm oboy med grädde, wammii.

I morgon ska vi till Johan och Fia, dricka lite. Ska bli trevligt.

Första veckan jag ha gått på ALLA lektioner ^_^ jag är såå stolt.
Har iofs inte skolkat de andra, utan då har magen krånglat eller så har jag haft migrän.

Ha en fantastisk helg alla goinar.


Nu så : )

Nu så har ni fått en liten titt i mitt och min älsklings hem..

Är riktigt nöjd med resultatet, men det är alltid mysigare när man ser det på riktigt än på foton.

Nu är det bara ett rum som fattas och det är badrummet.
Det kommer en man och ska kolla på det på fredag och så får vi se när det är han tänker göra det :)

Så det kvarstår lite..

Vardagsrum

FÖRE





EFTER





Fondtapet



Nu är det lite rörigt osså, men så ska det väl vara i början?
Likaså sa teven upp på väggen, men vi tror att vi ska köpa en större teve, så vi vet inte hur vi ska göra ännu :P

Sovrum

FÖRE





EFTER









FONDTAPET


Matrum

FÖRE



EFTER



FONDTAPET


Kök

FÖRE







EFTER







Fondtapet:


Hallen

FÖRE





EFTER





Ni får ursäkta röran, det är inte helt klart ännu.
Ska komma lister mellan dörrarna och runt klinkersen.

Gästrummet

FÖRE






EFTER







Fondtapeten:



Ni får ursäkta bildkvaliteten och att vi inte har lagt på något överkast :P
Har inte hunnit köpa det ännu.

Nu kommer bilder från lägenheten.

Nu har jag tagit mig i kragen och ska börja lägga upp före och efter bilder på lägenheten.
Jag börjar med det tråkigaste :p Ballkongen...

FÖRE



EFTER



                                                    

                                               
                      


Underbart

Det är så underbart att få känna sig hemma igen, helt hemma..

Jag trivdes jätte bra uppe i huset med familjen, men när man har bott ensamma i två år och sedan flytta hem igen blir det ganska ovant. Jag kommer sakna dem uppe i huset, riktigt, riktigt mycket. Men vi har inte längre än 5-7 minuter ifrån varandra.

Lägenheten är helt suverän. Passar oss perfekt, en aning större än domherren som sagt. Allt är perfekt, allt vi har önskat oss finns här, hur bra är inte det?

I morgon kommer en mäklare och ska värdera lägenheten. Ska bli riktigt intressant och se vad den är värd nu.. Mer blir det ju när badrummet är klart. Men nu är det bara att få ner lånen..

Josefin kom förbi under kvällen. Så trevligt och hon var super söt. Kom med en inflyttningspresent, en jätte fin blomma med kruka. En annorlunda blomma. Ska ta kort på den, riktigt snygg. Rosa och lila så fin, tack underbara kusin.
Vi såg på en film, Into the wild, mer än två timmar lång. Drama. Ja vi höll på att somna, men den blev bättre under sista timmen :P

Vi tog till och med en drink till rullen. Käkade lite onyttigt, men det var det helt klart värt. Kommer sakna dig kusin när du åker. varje gång när vi hittar tillbaka till varandra igen, åker du :(

Förresten, jävla systemkamera, ursäkta att jag svor. Men den fungerar ju inte och Daniel är borta. Så hur fasiken ska jag kunna göra klart våran uppgift? Ja suck, blir tokig..

Ne nu ropar Birre, ska ut och röka sen lägga oss och mysa lite innan lägg dags :)

natti natti!

Flyttat in

Nu har jag och min plutt äntligen flyttat in.
Just nu känns väl allt lite rörigt och osäkert på vart allt ska stå osv, men så ska det väl vara?

Första natten jag sov där kunde jag inte alls sova. Riktigt irriterande. Men nu börjar man känna sig mer som hemma.

Nu ska jag ha text, fick just veta att jag måste ha APU. SUCK!
Först säger dem att jag ska ha, sen inte och nu ska jag ha det igen.

Men men får se hur jag tänker göra med det.

Har tappat bort kameran så kan inte lägga in så mycket bilder just nu...
Men de kommer, så småningom.

Flyttlasset går idag

Idag klockan tre går flyttlasset.
Wohoo.

Innan dess ska jag och mormor ner och städa ur allt, så det är någelunda rent. Sen får man ju ta en gång til när allt är inne.

Är fortfarande sjuk, känner att jag inte har den ork jag skulle vilja. Har inte kunnat sovit något inatt. Mått illa och hostat.
Ska jobba i morgon, får se om jag klarar av det.

Inte så fräscht att gå och hosta och snora på jobbet när man håller på med bröd, och alla andra frukostgrejer.
Men vi får se hur jag känner mig ikväll. Jag hoppas att jag slutar känna mig så här, för jag behöver pengarna. Sen är det sååå pinsamt att ringa och säga att man inte kan jobba.

Varför?

Varför vill aldrig mina inlägg publiceras?
Tar 20-30 min innan de kommer upp.
Suck!

Andra klagomålet.

Blir helt galen.

Första klagomålet förstår jag VARFÖR.
Birkon fick en idé att vi skulle köpa 30 plastpåsar på norrköp och sedan lägga all vårat skräp i dem och sedan kasta allt i vårt sopnedkast. Det blev proppfullt i hela röret, enda upp till oss på tredje våningen var det skräp i röret.
VI tog bort det senare på kvällen, men vi fick klagomål om att vi bara få ha köksgrejer i de där röret.

Det förstår jag, men inte detta!

Andra klagomålet förstår jag INTE.
Birkon och jag höll på att sätta golvlister, det är ju betong väggar så det låter ju ganska mycket. Då plingar det på dörren och en sur gubbe säger att vi måste skärpa oss. Vi frågade vad menar du med det? Självklart förstod vi att det var klagomål för att vi renoverade och att det lät, men vi vill ju veta VAD han blev irriterad på.

Han började dra världens historia att vi inte får hålla på så här. Han FRU som är 86 år får snart en hjärtattack. Allt vibrerar nere hos dem. Det var så jobbigt. (SJÄLVKLART FATTAR VI ATT DET LÅTER, MEN VI MÅSTE JU FÅ RENOVERA). Jag försökte förklara att vi aldrig hade köpt den här lägenheten om vi inte fick renovera, men nu är det så att man får renovera lägenheterna som man flyttar till. Han tyckte att vi jobbar för sent. Den här veckan har vi jobbat till nästan tio på kvällen. MEN vi får göra det, fram till klockan tio. VI har ALDRIG gått över den tiden. Men ändå så blir det tjafs. Jag blir galen.
Han babblade nog på i tjugo minuter, jag blev skogstokig. Jag förstår verkligen hur han känner, men han måste ju förstå att den där kärringen har bott där enda sedan huset byggdes, alltså från år 1963. SÅ kan ni förstå hur vidrigt det var?

På tapeterna syntes allt som hade suttit på väggen, det var svart av smuts på väggarna. Alla golv var ÄCKLIG plastmatta och parkettgolvet i vardagsrummet var sönder och sprickor i. Om man bara nuddade köket så lossnade något. Vi behövde ens inte ta I när vi rev köket, illa? JA.

Jag har aldrig sagt detta förut, men jag hoppas att de dör snart. SÅ jävla hemskt att säga men jag menar det verkligen.
Hatar folk som klagar, bara för att de är PANSIONÄRER så är inte ALLA det.

Det jag har berättat är en sån liten del av vad den där gubben sa eller gjorde. Men jag orkar inte ta allt här..

Till något positivt då....
Nu är vi nästan helt klara i lägenheten, det är bara lite lister runt klinkersen och mellan dörrarna + lister i taket i tre rum. Men det går snabbt att sätta upp. Så i morgon går flytt lasset =) Wohooo. Gud va vi har väntat på det här. Nu äntligen är vi snart framme vid vårat mål.

Satt ihop köksstolarna och köksbordet idag, satte det där i matsalsrummet. Shit va snyggt, ojjojjoj.. VI är jätte nöjda.

TACK, mormor för att du har putsat alla våra fönster, så vi slapp det och tack Mats för all körning idag.

JAG LOVAR ATT BILDER KOMMER DIREKT NÄR ALLT ÄR KLART OCH VI HAR FÅTT LUGNAT NER OSS LITE : )


Sjuk och sugen på en utlandsresa i oktober.

För ett par dagar sedan började jag känna mig täpt i näsan och ont i halsen.
Igår kände jag mig trött, febrig och illamående. Jobbigt att gå och känna sig trött och konstig i skolan.
Så idag är jag hemma, får se om jag är det i morgon också, eller om jag pallrar mig dit. Får se hur jag mår ikväll.
Känns inge vidare bra, men jag hoppas att det går över tills på söndag då jag ska jobba.

Jag och Birkon har funderat på att åka utomlands, helst i december då det är 5 år mellan oss. Men nu när jag går i skolan vill jag inte misa något där. VI vill inte åka över jul och nyår heller, för här är det jätte mysigt under den tiden.

Så nu har vi pratat om att åka i oktober, vi får se hur det blir. Inget bestämt. Men i så fall betalar vi bara flygresan. För mamma äger en lägenhet i grekland och då kan vi låna andras hus/lägenheter om de är inom samma bolag, behöver heller inte vara i grekland. Kan vara nästan över hela världen.
Så vi får se vart vi åker och om vi åker. Det skulle vara såå underbart!

Hoppas, hoppas!

Sovmorgon

Åh så underbart. Idag fick jag sova ut, det blev till klockan 10.
Så skönt att vakna utvilad. Har ingen lektion förren klockan 14:30.

Igår kväll kom pappa och satt in blandaren, lådorna och vi la golv i vardagsrummet. Vi hann tyvärr inte göra klart hela så vi får fortsätta med det idag. Ska åka och köpa golv-tak lister idag med, så nu är det inte alls mycket kvar.

Fredag blir det städa ur alla renoveringsprylar och sen storstäda hela lägenheten, underbara mormor kommer och putsar alla våra fönster :) Skönt att slippa sånt, för jag hatar det verkligen ^_^

Hoppas nu bara att det inte blir mer bakslag för då blir det att flyttlasset går på lördag eller fredag eftermiddag.

Woho.

Skola idag igen då

Nu är jag i skolan, ska snart ha textkommunikation. Hoppas att magen håller sig bra.

Efter skolan blir det golvläggning, för det sket vi i igår.
VI tapetserade tv-möbeln och lite annat smått istället.

Går till 16:40 idag, inge vidare. Ursh

Dålig dag blev underbar kväll

Under kvällen har jag och Birkon bara legat i sängen/soffan och haft brottningsmatcher och skrattat åt varandras sjuka skämt. Riktigt mysigt, nu när man enbart hinner med lägenheten, skolan och jobbet.

Det är så viktigt att man rår om varandra nu även om vi har fullspäckat på schemat.

Jag älskar dig mer en allt på den här jorden älskling.
Du får mig att förstå vad livet går ut på. Du får mig att känna mig så speciell.
Du får upp mig ur mina djupa svackor, något ingen annan lyckas med.
Du är mitt allt, jag älskar dig så.

Tröttnat totalt

Idag på fotolektionen mådde jag hur bra som helst. Efter den lektionen satt jag med Mickis och hennes vän och käkade lite frukost/lunch! Efter det sket sig allt.

Min mage började krångla lite lätt.. Sen blev allt bara värre och värre. Det spänner och värker i magen. Sen gick det upp mot halsen.. Fick bara svårare och svårare att andas.Sen kom illamåendet. Då gav jag upp,mår inte alls bra.
Hur ska jag orka med detta? Den hade ju just blivit så bra? Helt felfri har det varit!

Är det skolan? Vad i skolan är det som gör att jag mår så här? Jag förstår inte.

Orkar inte med detta.

RSS 2.0