Sista dagen på 2008

Nu har vi äntligen kommit till sista dagen på 2008.

Det är mycket som har hänt under det här året. Mestadels positiva saker, som till exempel:

* Birkon och jag flyttar till trean
* Jag tog studenten (helt klart en av mina roligaste dagar i livet)
* Min mage har blivit så mycket bättre, den krånglar nästan aldrig.
* Resan blev av, som vi i flera år har väntat på. (Egypten)
* Birkon och jag har varit tillsammans i fem hela år.
* Kusin Josefin har kommit hem till Norrtälje igen.
* Kontakten med pappa har blivit så mycket bättre.

Några tråkiga saker som har hänt år 2008
* Jag förlorade en kusin.
* Blev nedslagen.
* Vårat "gäng" splittrades.

Nyårslöften 2009
1. Sluta röka, ögona böj.
2. Börja träna 3 ggr i veckan på Nautilus.
3. Gå minst en lång promenad per dag.
4. Äta mer nyttigt, enbart onyttigt på helgen.
5. Få bort mitt Coca Cola beroende. Måste bort!!!
6. Inga barn ska bli till (horoskopet sa att det skulle bli något där).

Jag hoppas att år 2009 blir minst lika bra som 2008. Visst, det  har skett tråkiga saker, men det är bara att ta sig upp och minnas de som har varit men också bilda nya upplevelser och minnen. Om man stannar för länge i det förflutna, så lever man till slut i det. Jag vet, jag har gjort det, alldeless för länge. Men nu, är det bara att se framåt :)


Ett rikt liv utan mycket pengar.

Igår kväll låg jag i sängen och kunde verkligen inte sova.
Som ni säkert alla vet, börjar man tänka på allt från himmel och jord när man hamnar i denna situation.

Det är så mycket man inte har, jag har till exempel inget körkort, ett arbete eller något jätte stort intresse som många andra har. Jag går ofta och tänker på allt jag inte har, hur tråkig och dålig man är bara för att man inte HAR just det. Men istället ska man ju tänka på allt man HAR. Varför ska det jämt vara så att man ser det negativa före det positiva?

Om någon säger att jag är omtänksam, blir jag jätte glad för stunden. Efter ett tag har jag glömt bort komplemangen jag fick tidigare. Men om någon skulle säga att jag är riktigt fet, så tänker man på det så länge. Varför?

Har människor lättare att ta till sig negativa saker än positiva? Vågar man inte inse att man är bra som man är?

En människa är aldrig fullt lycklig, man vill jämt ha mer, det är alltid något som fattas, något stort eller något litet, men man nöjer sig heller aldrig med det man har.

Jag lever ett mycket rikt liv utan mycket pengar, brukar jag ofta tänka.

Jag har en fantastisk pojkvän som jag älskar av hela mitt hjärta, vi bor i en trea, vi har renoverat hela den själva. Vi har upplevt så mycket ihop, både bra och dåliga saker. Min familj är det bästa jag vet, man stöttar och blir stöttad, man har oftast alltid super roligt med dem. Jag har få vänner, men de jag har är äkta. Hellre få vänner en många ytliga.

Bara där, har jag räknat upp så många saker som gör mig lycklig, som jag skulle kunna nöja mig med. Men jag är en människa som vill ha ut mer av mitt liv. Jag vill kunna göra mer, så mycket mer. Men kan jag?

Jag vill kunna vara en så mycket bättre person, jag skulle vilja kunna allt, hjälpa alla fattiga människor i den här världen, hemlösa och sjuka. Vill kunna rädda alla djur som blir plågade till döds etc etc etc.... Jag har insett att jag aldrig kommer känna mig helt nöjd, för det finns så mycket i livet man vill hinna göra, vissa saker är helt omöjliga att uppnå. Hur mycket man än skulle kämpa för att få det omöjliga att verkligen ske.

Jag kan inte säga att jag har rätt i det jag skriver, det är bara så jag tror och tycker. Just nu vet jag knappt vad jag har skrivit, även om jag har läst igenom det 4 gånger. Jag står för det som står. Men jag tycker jag babblar om allt i det här inlägget, många stora saker i små bubblor. 

Jag tänker i alla fall publicera detta inlägg, vare sig jag är säker på det eller inte.

30 december

Idag blev det verkligen en sovmorgon.. Gick upp vid 13:45 ungefär.  Men det blev sent igår. Johan och Fia var här och vi mysdrack lite. De drog kanske vid ett snåret. Men Birkon och jag låg och pratade till 3:30 - 4:00 tiden.

Blev väckt av att mamma ringde, tur var väl det. Blev en tripp upp på jysk, köpte lite förvaringsprylar, en svart hylla och två små tvättställningar för underkläder.

Har precis bränt ut alla bilderna från Egypten till Fredrik och Anneli. Sen valt ut de bilderna jag och Birkon ska framkalla och sätta in i vårat fina Egypten album.

Nu är det inte mycket kvar av brännan, smörjar in mig minst tre gånger per dag. Ändå ser man helt galen ut. Inte så att man flagnar, utan torr och skrynklig, som en 75 åring ungefär. Ursh, gillar det inte..

Ne nu ska jag kolla om Birkon behöver hjälp med att sätta upp taklisterna i köket :)

Ha en fortsatt bra dag.. och önskar er alla en god fortsättning :)

värme, tack!

Jag vill tillbaka till värmen, det är alldeless för kallt här i Sverige.

Flagnar på benen och på ryggen. Klias och har sig, en fruktansvärd känsla. Vet inte hur mycket och många gånger jag har smörjt in mig. Men det hjälper ju inte!

Jag skulle absolut inte banga på att vara utomlands varje vinter.

2 dagar kvar.

Nu är det bara två dagar kvar tills det nya året, nya utmaningar, nya händelser.

Mitt år SKA bli ett rökfritt år. Det är mitt mål, jag ska bara sluta med den här skiten. Kostar bara massa pengar, jo visst är det gott, men jag skulle klara mig utan det, det är verkligen inte värt det. Men det betyder också att jag inte kan hälsa på min fantastiska familj på kanske två veckor. Alla förutom Ronja röker, sist jag slutade röka, gick det bra tills jag kom upp dit. Då blev det att man rökte, för att man såg att de gjorde det. Jag får inte falla tillbaka så lätt nästa år.

Jag skulle vara så stolt över mig själv om jag klarar det. Det värsta är de där nikotinplåsterna. De kliar så fruktansvärt, men det fungerar. När jag använde dem sist, så fick jag dra av dem, för att det kliade så. Fick panik. Om inte detta går, med plåster. Ska jag börja ta tabletterna, som kostar ungefär 2000 kr. Så många som har rökt i över 40 år, har kunnat sluta på två månader. Men jag vill ge plåster en chans, så vi börjar så.

Ett annat mål är att fortsätta gå ner i vikt. Igår när jag satt vid datorn hittade jag massvis med fina kläningar från asos. Jovisst jag kan ha klänningar, men om jag sätter på mig en som är lite "ballong" stuck. Så ser jag ju ut som en stor uppstopppad ja jag vet inte vad, tänkte skriva boll, men de är ju inte så stora?!

Så det blir träning, mycket träning, på nautilus, äta bra mat. Jätte skönt att Birkon ochså ska börja träna, då blir det att vi cyklar upp dit och hem. Tränar och puschar varandra. Han ska bilda muskler och gå upp i vikt och jag bygga muskler och få bort allt överflödigt fett.


Jag hoppas att jag kommer lyckas, så förbaskat mycket!



Måndag

Idag är det måndag och jag ska ner på ett möte på stan, köpa alkohol till nyårsafton, nikotinplåster på apoteket och sen blir det en sväng upp till jysk och trä & bygg affären. Fullfart..


Tävling

 Jag är med i Denise blogg design tävling!

Hon gör riktigt fina designer, så gå in och titta, vettja.

Behöver ju verkligen en ny nu när man har en sån här ful :P


suck

Nu orkar jag inte med min blogg längre. 
Så har bytt design och nu sitter iaf allt där det ska, men så fruktansvärt ful!
Får försöka fixa det nångång.

Det ända som fortfarande är konstigt är att man ser inte designen på en gång. Först är allt bara vitt, är det så för er också? För vissa ser den perfekt på engång.. Jag har iofs inte sätt den helt perfekt på månader.

Hmm.

Juldagen

Nu har julafon passerat och snart börjar ett nytt år. Hoppas alla haft en fantastisk julafton, min var riktigt bra!

Birkon och jag läste våra horoskop i olika tidningar, stod bland annat att det var lite gräl, bra år för pengar och att ett kärleksbarn kommer "upptäckas" eller att gifta sig.. Hmm, det där med lite gräl, bra år för pengar känns riktigt bra. Men nej, inga barn. De är underbara, hur söta som helst. Men både jag och Birkon vill resa, upptäcka nya saker, sen så måste ju båda ha ett bra arbete, så att barnet får en bra uppväxt. Likaså att gifta sig, hur vackert och underbart är det inte, jag vill så gärna gifta mig, men pengar, pengar. Ett bröllop kostar. Jag tar aldrig horoskop så seriöst.. Men nu när det var barn och grejer inskrivet, i bådas dessutom, så blev jag faktiskt lite nervös. Men det är bara strunt, allt med horoskop, ska bevisa det :)

Idag blir det jullunch/middag hos mormor, träffa kusinen Josefin som kom hem från Thailand i natt. ikväll blir det faktiskt lungt, Birkon jobbar natt, jag har ingen dricka för att göra det. Så det blir första lugna juldagen på många år. Skönt faktiskt! Blir nog mys framför teven med Birkon, tills han ska till jobbet och arbeta natt.

Ne nu ska jag sminka mig, torka håret och göra det sista innan jag ska iväg!


Julafton!

Nu är dagen äntligen här som alla barn har väntat på. Säker många äldre också, men tyvärr växer man ifrån det här pirret som fanns i kroppen när man var liten. Riktigt trist faktiskt, nu blir man bara gammal och tråkig.

Igår kväll blev det uppesittarkvällen med familjen, sov kvar hos mamma. I morse vaknade man och gick upp. Missade helt julstrumpan. (Säger ju det, man börjar bli gammal och tråkig). Mats trodde inte sina ögon :P haha. Men efter ett tag satt jag där och öppnade massa braiga paket :)

Snart bär det iväg hem till pappa, sen hem till lägenheten och sen tillbaka till huset :) Här måste man vara allert för att hinna med allt : )

God Jul på er alla!

1 dag kvar

I morgon är det julafton. Känns verkligen inte som att det är det.
Först för att det är sånt väder som man brukar ha i oktober, sen för att jag knappt har handlat julklappar i år heller. En annan anledning är väl att jag har aldrig varit utomlands så här tätt inpå jul. Åker alltid runt april eller där vid september. Känns riktigt knas faktiskt.

Jag hoppas på en vit julafton, jag tror inte att det blir så, men man måste ju hoppas. Det är ju då den riktiga julkänslan kommer fram. Om den inte kommer får man väl spruta låssas snö på alla fönster, sätta på massa julmusik och äta julmat i fulla muggar och självklart visa lite extra kärlek nu när det är julafton : )

Min jul kommer bli så att först åker man ut till pappi, är väl där till två tiden kanske, sen hem till lägenheten för att fira lite jul med Birkons familj och sista stoppen är uppe i huset, med mamma, Mats, Ronja, mormor, Kalle och Birkon.
Julen uppe i huset blir lite annorlunda än de tidigare julafton. Vi ska inte köpa massa julklappar, enbart en present som vi sedan blandar om och ger. Sen blir det massa singstar som alla ska sjunga ^^ och sen hade mamma och Mats en överraskning också. Så det ska bli roligt.

Jag kommer aldrig glömma en viss jul, de var så att jag skulle åka runt på tre ställen, som alltid, mamma, pappa och sen Birkons mamma. Sitter och väntar på bussen till Rimbo. En timme gick, två timmar gick (man vågade ju inte gå där ifrån för bussen "kan" ju komma). När 2½-3 timmar gått, var jag så frusen och jag gick hem. Skogstokig. Ingen kunde hämta mig, för alla hade druckit. Där gick jag hem i snön, med klänning och en tunnjacka, på julafton. Det var förjävligt. Det ska enbart vara glädje på julafton, men den julen var jag så fruktansvärt förbannad på bussbolaget. Förresten, jag ringde dem, de sa att en buss skulle komma, men icke!

Har ni råkat ut för någon hemsk julafton?

Klappat och klart!

Nu har man varit hos tandläkarn, shoppat julklappar till pappa och Birkon, sen hjälp mormor med några av hennes julklappar till Birkon och Kalle. Så nu har jag allt klart, underbart!

I morse när jag hade varit hos tandläkarn tog jag och Ronja en promenad ned på stan.
Allt var ju fortfarande stängt, klockan var bara 9:15.
Så då blev det en kopp te på Tösse och vi pratade massa gojja, syskon emellan : )
Så roligt, nu när man kan hitta på saker tillsammans.

Sen är det ju så fruktansvärt trist med bara massa text i ett inlägg.
Så lägger upp en charmig bild på syster yster.



Egypten bilder

Här kommer lite fler bilder från Egypten som tagits med Annelis kamera.











22 december

Idag ska jag till tandläkaren och göra en vanlig undersökning. Sen måste man börja betala. Det har jag ingen lust med. Men så blir det, börjar bli så pass gammal nu. Är lite nervös, jag gillar inte att gå till tandläkaren, men jag har världens underbaraste som tandläkare. Så det går nog fina fisken.

Efter det blir det julshopping med syster Ronja. Ska handla pappas julklapp och Birkons. Alltid lika svårt att köpa till pappa, han säger ju aldrig vad han vill ha, så man får leta ihjäl sig efter något bra. Birkon är det lättare till, han träffar man ju varje dag, man vet vad han behöver och vill ha.

Jag vill ha ett arbete. NU NU NU NU

Julbord på ålandsbåten

Idag blir det julbord med familjen på pappas sida.
Så nu håller Birkon och jag på och gör oss i ordning tills vi ska möta upp Ronja och ta bussen till båten.  Julbord är inget för mig, gillar knappt något på det, men det ska bli trevligt att åka iväg och träffa dem :)

Ikväll börjar älsklingen jobba natt, så då blir det att jag får sova själv en vecka :( Trist, men måste göras.

Fy fasiken så underbart det är att vara hemma, det var trevligt där, men nu kan man återgå till det normala.

Nästa resa går nog till Rom, Venedig och åka lite gondol, super romantiskt! Men där blir det bara en weekendsresa.

Ha en bra dag!

GRATTIS SYSTER!

Idag blev min lilla syster Ronja 13 år :) Grattis grattis.


Hoppas att du har fått en riktigt bra dag och att du gillade presenterna.
Det bjöd på smörgåstårta och massa andra goda/onyttiga ting.  

Tänk att du redan har blivit 13 år, för mig kommer du alltid att vara liten.
Det är kul nu när vi kan hitta på saker tillsammans, som att shoppa, gå på stan och annat.
Tonåringen, heeeeelt galet stor du har blivit ;)

Älskar dig syster yster!


541 bilder...

Hallojsan :))

Fy fasiken så skönt det är att vara hemma, självklart saknar jag värmen. Men att träffa alla nära och sätt deras reaktioner på det lilla man har köpt åt dem, får en att verkligen känna glädje att komma hem.. När man ringde hem från Egypten sa dem jämt, jag saknar dig, en gång hörde jag knappt vad mamma sa, så hon sa det nog minst 6 gånger.. Efter det höll man på att börja gråta som ett litet barn.. Haha. Jag är en riktig mamma gris. Men en stolt sådan.

Idag har dagen bara gått åt till att tvätta, ta det lungt och packa upp allt vi köpt. jag köpte fyra stycken sjalar. haha, I slutet sa Birkon att jag inte fick köpa mer. Då börjar Anneli, visa mig massa fina, det kittlade ganska rejält i fingrarna, men jag höll mig ^^

Snart kommer Madeleine förbi, så ska vi tacka för att hon hjälp oss med posten den här veckan. Sen blir det nog mycket prat om hur vi hade det där. Sen senare kommer troligen kusin Johan och Fia luttan förbi! Då ska jag nog passa på att boka en klippning av henne också :)

Har kikat igenom alla 541 bilder nu.. Så tänkte lägga upp ett par stycken nu..



Vi som åkte på resan -->

     
BAJS-Fredrik                     Anneli                    Emelie           Birkon


Hem ljuva hem!

Nu är man hemma igen, från resan i Egypten, hurghada!

Vi hade jätte trevligt, åt god mat, solade, badade och massa shopping. Blev inte alls mycket alkohol, förutom för Liss.. Han ska vi nog ens inte tala om vad han gjorde, haha! De hade bara en cider 10% sen massa öl. Vi satt och drack lite på ballkongen etc, men inget mer. Blev en riktigt lugn och härlig vecka. Om man bortser från alla galna egyptier som hela tiden skulle skrika efter en, "Where do you come from?" Sweden.. Åhh, Goddag, Goddag. hur mår du? Åh, samma visa varje dag.

Åkte på en båtutflykt jätte mysigt, fick till och med köra båten :P Woho! Kom hem vid 10 cirka igår, så idag blir det att tvätta upp alla kläder och umgås med familjen. 

Anneli, se där, nu när man har gått upp tidigt varje dag, så är jag självklart uppe med tuppen igen!!! Får hoppas att jag får sova lite längre i morgon. Gick upp vid sju.. Så det blir kanske en tupplur idag på dagen!

Vi hade en jätte trevlig resa, även om man aldrig fick det så varmt så man svettades eller alla skräckslagna tillfällen med fiskar runt om sig, haha! Genomskinligt vatten kan vara lite negativt ibland men samtidigt positivt.

Hoppas ni haft en bra vecka i Sverige! Bilder kommer lite senare! Jag och Birkon tog över 500 bilder, Liss och Anneli tog också extremt mycket. Så måste börja kolla igenom vad som ska framkallas och inte..

Hejdå!

Hejdå bloggen, hejdå Sverige, hejdå alla, nu bär det iväg till Egypten om cirka en halvtimme. Eller, iaf mot flygplatsen, flyger går inte förren vid åtta typ.

Men sista inlägget blir det iaf, är riktigt trött. Är hungig men mådde illa av att känna Birkons pan pizza doft. Så vi får se när jag får i mig mat.

Byebye

10 december

Nu är det inte lång tid kvar alls, tills vi åker.
Allt är färdigt, så jag är redo för att åka nu om det skulle ha varit så.

Min mage håller på och krånglar, försöker att koppla bort det, men så fruktansvärt svårt. Jag hoppas att jag slipper må så här illa i morgon. Tyvärr så tror jag att det kommer bli värre. Tur som är har jag världens underbaraste pojkvän som säger att han ska ta hand om mig. Så det känns riktigt bra!

Snart kommer Madde förbi, ska lämna ett täcke och lakan. Sen blir det in i duschen, för det pallar jag inte inatt. Behöver min lilla sömn som jag kan få. :)

Tror nog att det här blir mitt sista blogg-inlägg innan jag åker. Så önskar er alla en riktig trevlig vecka här i kalla Sverige.

10 December

Idag vaknade jag igen och hade fruktansvärt ont i halsen, hur snorig som helst och hostar som om jag tar i för kung och fosterland. Nu vill jag bara få bort det här, inge vidare att åka utomlands och vara förkyld.

Så idag blir det enbart vila för min del. : )


9 december

Idag har jag varit uppe hos mamma och bakat lite lussebullar. Iofs gjorde jag inte så jätte mycket, mamma fick göra det mesta :) Men iaf, när jag var där uppe läste jag mitt horoskop för morgon dagen. Jag läser sällan, för jag tror inte riktigt på det där. Det stod iaf att jag inte får stressa i morgon, för då kunde det bli stora gräl. Det tar jag på fullaste allvar, faktiskt. Så idag har jag packat klart allt inför resan som startar 4:30 på torsdag morgon. För jag vet att jag kan bli riktigt grinig när jag blir stressad, nu handlar det ju faktiskt om en resa, långt bort. Så ja, i morgon blir det en lugn dag för mig!

Nu vill jag bara att gubben min ska komma hem, har så fruktansvärt tråkigt. Har dammsugit, plockat så det ser fräscht ut här hemma och packat, nu finns det ju inget mer att göra, förutom att ugly betty börjar nu.. Så ska väl hoppa ner i soffan och titta på det!

Ursh!

Vaknade av att jag mådde så fruktansvärt illa och hostar så jag tror magen ska komma upp.. Hur snorig som helst också.
 
Någon som vet hur man får bort en förkylning på en dag?

Vaxning!

I morse fick jag ett samtal av mamma om att hon ringt och fixat tid hos doktorn och sjukgymnasten åt mig. För att jag har haft så fruktansvärt ont under helgen. Det gick bra, nu är allt dokumenterat om det skulle bli några men senare i livet. Men det tror jag inte det blir. Men bättre att ta det säkra före det osäkra.

Sen har jag varit uppe i huset, ätit lite middag och undr kvällen blev det vaxning på kusin Josefin ^^ När hon ringde och frågade om jag ville göra illa henne så tackar man ju absolut inte nej, hahaa! Men hon skrek inte alls lika mycket som jag trodde hon skulle göra, men skrek, det gjorde hon!

I morgon åker hon till Thailand, kommer sakna henne. Vi har haft så fruktansvärt roligt den senaste tiden. Allt från  mutthår till slagsmål :P haha. Hoppas nu bara att hon får det riktigt underbart.  Kommer sakna att att någon bara komer och plingar på och säger: Ska vi ta en cigg och snacka skit? eller bara alla våra pratstunder, som antingen är super seriösa eller rikigt oseriösa!


Nu ska jag dra mig ut på ballkongen och sedan blir det Prison Break!


Fan..

Fan va ont jag har.. Om jag inte skulle åka utomlands hade jag inte brytt mig så mycket. Men nu när jag ska det så är jag fruktansvärt orolig att det inte försvinner. Förut när jag hade nackspärr på ena sidan så höll det sig i nästan 1½ vecka. Det här gör ju 100 gånger värre. Sitta på ett flygplan i 6h känns inte så najs då. Det gör inte så ont när jag är uppe och går, men när jag ska sätta mig/lägga mig ned, så vet jag inte vart jag ska ta vägen. För det värker både i magen och i huvudet, nacken och halsen.

Om jag trodde på gud skulle jag be honom att ta bort all min smärta tills på onsdag.

Älsklingen känner sig bättre idag, känns jätte bra att veta det. Man vill ju inte att den man älskar mer en allt ska ha ont och känna smärta. Så det är mycket positivt.

Idag vid tre börjar Älsklingen jobba kväll, 15 - 23, så jag ska upp till mamma och äta middag och bara ta det lungt.

Ha en bra dag!

SLAGSMÅL!

VILKEN FANTASTISK UTEKVÄLL DET BLEV IGÅR! (Inte)

Jag kommer aldrig glömma, mitt första slagsmål med en annan tjej.
Jag var 19 år och var så fruktansvärt på g för en perfekt ute kväll med ett par underbara vänner. Även om jag fått veta en del saker tidigare på kvällen som jag gärna kunde varit utan. Jag trodde du var min vän. Du kommer aldrig erkänna, jag vet det.

Men jag kan nog erkänna att jag är en stor fegis och jag var livrädd när den där bruden bucklade på mig och tog stryptag. Det ända jag sa var "Snälla, sluta, gå du dit så går vi hit, så har vi roligt på varsitt håll". Hon började mucka gräl med Birkon först. Men sen var det mig hon skulle på. Vad hade vi gjort?

Av 6 personer blev fyra slagna i ansiktet, två av oss kastades ned på marken och fick känna på stryptag. Kille mot kille. Tjejer mot tjejer. Hur löjligt är det inte?

Jag har en stor bula i bak på huvudet, sår på benen, tappar hår som om jag hade någon sjukdom, ont i halsen efter stryptaget och en fruktansvärd värk på vänstersidan i magen. Älsklingen fick ett hack i huvudet, på armarna och på benen. De andra två fick en varsin smäll i ansiktet, den ena började blöda, den andra har fått ett svullet öga.

Vet ni det roligaste? De anmälde oss, för misshandel, de var tydligen vi som hade börjat. VI? Vi slog tillbaka, självförsvar. Men, de hade tur, ingen av dem började blöda. För vi är inga idioter. Vi ville bara där ifrån.

Vart är samhället på väg att ta vägen egentligen? Vi hade bara sätt fram emot en fruktansvärt rolig kväll. Sen blev det en mardröm.

God middag och Skit blogg

Har precis ätit en fruktansvärt god middag, som min underbara festman har lagat till :) Fläskfilé mums!

Sen blir jag så fruktansvärt irriterad när jag trycker mig in på min blogg sida. Det ser ju helt galt ut, först blir ju allt vitt med svart text. Sen kommer min design.. Inlägg etc som ska vara på högersidan högst upp. Är längst ner.. Tidigare idag sågjag ens inte den.. Men jaja, skit grejer.
Ser det likadant ut för er?
 
 
Har ingen gjort någonting, så förstår inte vad som händer med min blogg!

Lite foton jag tagit den senaste tiden.

Vilken himmel alltså :)






Han som betyder allt för mig





                                                                      Första dagen i snörusket här i Norrtälje










































































Jag med mitt snygga sugmärke-märke







Datorn är hemma igen!

Juste, i förrgår fick jag hem min efterlängtade gamla dator :) Fick ju låna en bärbar av underbara Fia under tiden! Jätte rart av henne. Men skönt att ha fått tillbaka sin egen dator.. Man är ju så försiktig och vågar inte riktigt ladda ner eller göra vissa saker när det inte är sin egen. Men nu så, kan jag göra precis vad jag vill :)

Så nu funderar jag på att ladda in lite bilder som jag har på kameran. Får se om jag laddar in några här på bloggen :)


God morgon alla härliga bloggare!

Var uppe tidigare än tuppen idag. Var nere på ett möte på stan vid 9:00. Gick upp redan vid halv sju! Woho, stolt! Så nu är jag hemma igen. Gubben min försöker få mig att sätta mig vid teven med honom och se på Wall-i men känner inte riktigt för at glo film just nu!

Igår kväll fick vi för oss att vi skulle tvätta.. tyvärr hade vi inte tillgång till torkrummet. Så i morse när man gick upp hängde det kläder precis över allt. Kunde inte sätta mig på någon stol igår för dä var det strumpor etc. Fick till och med hänga kläder över köksluckorna. HAHA. Så jag lovar, direkt när jag gick upp vek jag in all tvätt som hade torkat!

Nu på dagen händer det väl inte så jätte mycket. Birkons bror kommer nog förbi lite senare. Han opererade sig igår. Stackarn, tycker så synd om honom. Kommer ju ihåg själv hur dåligt och jobbigt det var när man hade opererat sig.
Sen blir det nog en promenad upp till huset. Ska hämta lite grejer där. Ohoo, ikväll blir det fest också! Först blir det att jag, Josefin och Birkon börjar lite lätt här hemma. Sen vidare till Johan och Fia för att hämta dem och vid 19:00 - 19:30 ska vi vara hos Per. Där har vi hyrt en lokal med biljard :) Så fram till 22:00 blir det dricka och spela lite sånt. Sen upp till Per igen, där blir det nog inte mindre än Sing Star! Något Birkon och fruktansvärt duktig på!

Ojj det blev rätt mycket. Så ska sluta skriva nu! Så kanske vi höres lite senare!

Ha en underbar helg!

2 december

Ny duschad är man och om ett par timmar ska jag träffa Sara. Gå på stan och kolla lite julklappar blir det.

Igår kväll så hade Birkon en överraskning till mig. Han hade tänt ljus i sovrummet, tagit fram massage olja och skulle massera mig :) Fruktansvärt sött och skönt!

Nu är det inte många dagar tills egypten resan. Fick hem resväskor igår. Så vissa självklara grejer har jag redan packat i. Tidig som jag är.

Ne nu ska jag fixa lite grejer innan jag ska träffa Sara.

Ha en bra dag


RSS 2.0