Korsord och sudoku!

Det har inte blivit något bloggande fören nu! :) Har faktiskt suttit och löst korsord och sudoku :P Första gången jag klarar en som är medelsvår ^^ Så nu är jag stolt..

Snart ska gubben och jag åka och handla. Sen blir det bara att laga till mat och sen kommer det ju lite gäster hit :) Just nu känner jag mig inte så jätte sugen på att dricka. Men jag tror att man blir det när man börjar göra sig iordning, lyssna på musik etc.

Så ha en underbar fredag!











Hur lycklig som helst

Måndagen till onsdagen var jag riktigt nere. Vet inte om det var så som en vän sa att det kanske var höstdepp, men självklart också för att jag saknade Birkon så fruktansvärt mycket.

Men i går och idag har varit helt fantastiska, det känns nästan som att jag är nykär igen. När det pirrar så där jätte mycket i magen. Massa fjärilar.. När man har varit tillsammans i snart fem år så tar man ju varandra för givet, det är mycket med jobb och skola har det varit och massa andra grejer. man har ju alltid pussats och kramats och sagt hur mycket man älskar den andra. Men e här dagarna har varit så speciella, på ett sånt bra sätt.

Jag vet att jag skriver det ofta, att jag älskar honom av hela mitt hjärta och vill vara med honom resten av livet. Han utstrålar något jag aldrig har sätt någon annan göra. Något jag inte finner ord om. Jag älskar att ha honom i mitt liv. Känna hans kropp tätt emot min och bara höra hans vackra röst. Vi stöttar varandra i vått och torrt.

Det är sjukt hur snabbt tiden har gått. Det var snart 5 år sedan vi blev tillsammans och 5 ½ år sedan jag såg honom för första gången.

Jag älskar att ha honom i mitt liv :) Han gör mig så fruktansvärt lycklig!










Underbar dag

Underbar dag!

Älskligen gick med mig ner till mötet idag, kändes jätte bra att ha honom där.  Sen hela dagen har vi bara legat och tagit igen de dagar han var borta. Lagat god mat, kassler, potatis och kantarell sås. MUMS!

Inge bra på teven ikväll heller, så det blir att vi får ta och använda våran fantasi ^^


I morgon blir det ut och fira Birkon, ska bli riktigt roligt!

God morgon!

Uppe med tuppen, sitter här och nästan somnar. Men tyvärr gick det inte att sova vidare.
Skönt att vakna upp med älsklingen vid sin sida :) Idag blir det möte på stan och sen får vi se!

Ne nu ska jag fortsätta försöka vakna till!












Ensam igen..

Nu har gubben min åkt, igen. Tur som är kommer han ju hem i morgon bitti igen :) Åh, det har varit en fantastisk kväll, jag älskar att ha honom i min närhet!

Ska snart gå och lägga mig, gå och pussa lite på Phil och Wendie innan.. Sen så :)

natti natti!











äntligen

Nu är älsklingen min äntligen hemma.

Fy vad jag har längtat.. När jag cyklade och mötte honom trodde jag det inte var sant! Haha, ne gud va jag har saknat honom. Underbart att få krama och pussa på honom igen..

Vi har ätit en jätte god middag med kött och sen har vi legat i soffan och myst.. Men nu ligger han och sover.. Förstår att han var helt slut efter att ha gått upp 7 och haft lektioner, sen sitta på flygplats, flyga hem och åka massa taxi.. Sen ska stackarn åka och arbeta natt också. Han behöver all sömn han kan få..

Sitter och kikar in till sovrummet för att se att han verkligen är hemma. Känns lite overkligt! :)

Ne nu ska jag se på lite teve.










det vanliga

Nu har jag plockat och tagit ut allt ur diskmaskinen, vikt all tvätt, bäddat och duschat.  Ska snart ner till norrköp och panta massa flaskor så man blir av med dem :)

Efter det blir det väl att smälla 22 ballonger, så man kan kasta dem.. Phil och Wendie kommer inte bli glada att höra det där höga poffet, men det måste göras.

Funderar på att gå ut och fotografera lite grann senare också.










Sovmorgon

Godmorgon, sov tills nu! Är helt slut iaf. Men det var underbart att sova så här länge! Skulle egentligen ha varit hundvakt från halv 10 - halv 11. Men jag slapp det :) Så skönt att få sova ut!

Idag ska jag bara fixa allt här hemma tills Birkon kommer hem, inget speciellt händer alltså..Inte förren vid halv 6 - 6 iaf.

Ha en bra dag.











Godnatt samtal

Har precis haft ett långt telefonsamtal med min lille gubbe.. Saknar honom så otroligt mycket, ville inte sluta prata. Men han måste ju upp tidigt i morgon, stackarn..

Själv så hade jag också tänkt att gå och lägga mig nu faktiskt.. Har ju inte sovit så många timmar natten som var.

Så natti natti












Mobilfoton

Har så trist, så lägger upp lite mobilfoton.


En av mina tre älsklingar, Phil Ivey



En till av mina älsklingar, Wendie Boop


Min absoluta favorit älskling


Världens underbaraste hund, Fanny


 



Slutligen en ego bild på mig. Birkon köpte en varsin poker keps till mig och honom.
Både han och jag spelar/spelade ju, men det har legat på is för mig de senaste halvåret.

Riktigt gulligt av honom, även om jag aldrig använder keps.
Men får nog börja göra det nu, för hans skull :)

Jag är en riktig pokerbrud ;P

Saknaden är hemsk!

Nu har jag sätt ugly betty och prison break avsnittet som jag missade igår. Har även bytt till det nya halebop kontantkortet och fixat så jag kan fylla på mobilen via mobilen :) Så det är skönt! Tyvärr laddade jag ju kortet med 200 kr tidigare idag, så om jag hade väntat tills jag hade skaffat det nya hade jag fått fria sms i 30 dagar. Men vad fasiken :) Får ju det nästa gång iaf :) Förut fick man ju det med det gamla kontatkortet också, men nu har de högt det, till 300 kr. Så nästa gång vettu!

Sitter här och tänker på Birkon, vill ha hem honom nu.. Han är väl hemma vid fem tiden i morgon, så då blir det god middag och mys framför teven.. Sen ska han gå och jobba inatt på kvällen, inge vidare. Men det ska bli såå kul att träffa honom igen :) Har saknat honom så oerhört mycket!

Det är så jobbigt att sakna någon så här mycket, man blir så konstig på något vis. Men i morgon blir jag nog mig själv igen :) Får jag hoppas!











Ingen bra dag

Har inte blivit så mycket bloggande idag, mot vad det kanske brukar vara. Har inte alls känt mig pigg, tvärtemot det faktiskt. har tvättat uppe hos mamma hela dagen och nu är jag äntligen hemma. Tyvärr blev inte all tvätt torr, så har hängt upp kläder lite här och var i lägenheten :)

Förstår inte varför jag är så deppig, känner mig nästan obehagligt konstig.. Men det blir väl bättre snart får man hoppas.

Snart blir det Ugly Betty och sedan får vi se vad som sker. Har ju redan sätt Desperate housewives avsnitten :) Så får hitta på något annat skojj.

Hoppas ni andra haft en mycket bättre dag än vad jag har haft..












One tree hill

Nu har äntligen det nyaste one thee hill avsnittet kommit ut. Så nu blir det se på det i 40 minuter :)

Har städat upp nästan allt nu, sen blir det bullbak och tvätta :)










Ja må han leva :)

Grattis på födelsedagen älskling! Va snabbt tiden har gått, redan 24 år :)

Hoppas du får en underbar dag där på kursen.. Jag skulle kunna göra vad som helst, för att få fira din födelsedag med dig. Men just nu är vi tyvärr alldeless för långt i från varandra :(

Nu har det gått en dag utan man har fått träffa dig, riktigt, riktigt jobbigt.. Känner att man inte är sig själv, att det är något som fattas. Men i morgon kommer du :) Då ska jag fira dig kan jag lova ^_^ Massa pussar, kramar, skratt och flummiga stunder.

Ballongerna sitter kvar i taket från vi firade dig i söndags, de ska få sitta där tills du kommer hem också :) Så kan vi ju fira dig två gånger : )

Ha en underbar dag. Jag älskar dig!



Massor av pussar och kramar från din
 











God morgon!

Kunde inte sova i går kväll, hände massa grejer. Så jag somnade väl vid fem ungefär. Är helt slut just nu. Men vaknar väl till snart, så då blir det städning. Förstår inte hur det kan bli så stökigt så snabbt!

Sen blir det nog lite bullbak uppe hos mamma :)

Igår natt så råkade jag slå sönder en ljuslyckta också, så måste dammsuga direkt när Ronja vaknar. Plockade upp allt jag såg i går kväll. MEN ser nu att det är massa kvar.

Hoppas ni får en bra dag!










Nattgäst :)

När som helst kommer syster, hon ska sova här. Woho, hon har ju lov, så då kan vi vara uppe sent och se på massa film, spela kort och bara snacka massa tjejsnack.

Hade helt glömt bort att hon hade lov, av den anledningen att man själv inte går i skolan längre. Jag och Joel som hade tänkt att gå och hälsa på henne i skolan idag. Haha. Tur att man slapp gå upp för den där långa backen. Speciellt när man har vagn och en snart 3 årig liten pojk i vagnen :P haha. Så något positivt förde det faktiskt med sig.

Om man ska byta samtalsämne helt, så är jag jätte besviken på en person, riktigt, riktigt. Orkar väl inte direkt dra upp varför och hela den där ramsan här. Men kände att jag behövde skriva ut något iaf, så kanske jag slipper tänka på det mer under kvällen.... Om man har tur..

I morgon ska jag träffa Anneli, ser fram emot det extremt. Alltid trevligt att träffa henne, en riktigt rolig flicka!

Jag saknar Birkon :( Men nu är det ju bara 48 timmar kvar, tyckte att det kändes kortare än två dygn.. Haha

Hoppas alla haft en trevlig dag och får en fortsatt trevlig kväll!











Step brothers

Tidigare idag skrev jag ju att jag skulle se på step brothers.. Det gjorde jag, vet inte riktigt hur jag ska förklara den. Den var rolig, men barnslig, töntig och ja, kändes lite knasig..

Över 30 och bor kvar hemma hos antingen sin mor eller far. Är hur knasiga i huvudet som helst och gör saker som ja jag vet inte alltså :P

Men den var helt okej att se på. Speciellt en dag som denna då jag bara saknar Birkon, känner mig allmänt trött och seg.











Promenad

Idag cyklade jag över till mormor för att hämta min lilla gulliga kusin Joel. Lovade honom igår att vi skulle gå ner och mata änderna..

Så vi travade ner dit, eller han fick ju skjuts i vagnen (skönt för honom):P Han skrattade och patade om de där änderna hela vägen ner.. Så söt.. Väl där nere i hamnen såg vi inga, så vi travade vidare bakom tösses. Där finns det alltid någon. Men idag var det huuur många som helst. Så vi började kasta massa bröd och det blev en stor hitt. Riktigt roligt för både änderna och oss. Joel skrattade och sprang runt. Han såg så lycklig ut :) Underbart väder, solen lös rätt på oss, vinden blåste genom håret.. Folk stannade och skrattade och pratade när de såg hur roligt Joel hade det.

Den var en särskild liten and som följde efter oss, Joel försökte klappa den flera gånger, men då blev hon rädd. Men hon skulle hela tiden fram till oss. Lite läskigt faktiskt när hon var precis vid ens fötter. Men hon gjorde ju inget =) Tur som var.

Lite bilder:


Jag redo för att dra mig hem till mormor för att hämta lill skrutten!


Joel matar änderna


Stort leende på läpparna! Han härmade deras ljud när de pratar. Haha


Han hittade ett par änder som låg och sov, det var riktigt roligt.


Detta var den and som blev förälskad i oss : )


Några änder som var sugna på mat











Lite bilder

Birkon och jag försökte oss på att göra egna pizzor.
Enligt mig blev de snyggare än vad de smakade och snygga vad de banne mig inte :)





Jag skulle vara snäll och visa Ronja hur man rakar benen.
Självklart sker en olycka som inte får hända, stackarn.
Hon röck till och jag blev rädd och hakade på.

     



 Birkons födelsedagssmörgåstårtor.
Bild ett - Grattis



Bild 2 - 24
















Dagen

Idag blir det så att jag ska städa upp det lilla som finns här hemma, sen ska jag ner till hamnen med Joel, för att mata änderna. Senare i eftermiddag  blir det middag uppe i huset och sen följa med Ronja på ridningen.

Ska nog se step brothers också. Hoppas verkligen att den är bra.



Man kan ju inte säga att framsidan ser så  jätte rolig ut, ser mer löjlig eller töntig ut... Men det återstår att se.











Vad vare jag sa?

Vad vare jag sa? Att jag skulle börja gråta. Allt gick så bra, perfekt. Tills an ville pussa mig hundra gånger till och sa flera gånger att han älskade mig och kommer sakna mig så otroligt mycket. Där sprack det. Ursh det är hemskt, jag avskyr detta.

Satte mig precis vid datorn och så satt jag upp handen som stöd för ansiktet, för att hålla upp det.. Tror du inte att jag känner hans fantastiska parfym doft på handen, då kom det ytterligare en tår. Ursh.
Jag saknar honom redan, vill att han ska komma hem igen.

De här dagarna kommer vara så jobbiga, men när jag får se hans vackra ansikte och leende igen.. Kommer jag glömma allt detta och vara världens lyckligaste fästmö :P Woho












Kommer sakna dig!

I morgon åker min älskling iväg i tre dagar. På kurs. Vill inte att han ska åka.  Kommer sakna honom så förbaskat mycket. Men vi har haft en underbar dag och kvällen har varit ännu underbarare!

Nu ska vi gå och lägga oss i sängen och bara ligga och gosa tills vi somnar!

Vill inte att han ska väcka mig i morgon, för jag hatar när han åker iväg en längre tid. Jag lovar att jag kommer börja gråta. Det gör jag jämt.. Iofs är det inte ofta det händer, men när det händer, är det förjävligt.

Det enda positiva är ju att man kommer känna saknaden, som man inte ofta känner. Självklart saknar man honom när han är på jobbet eller är bara borta över dagen. Men det finns olika saknader, enligt mig. Denna saknad som jag kommer känna, känner jag inte ofta. Den är hemsk, olidlig men underbar på samma gång. Speciellt när man får se hans vackra leende när han kommer in genom dörren om tre dagar.




Jag älskar honom av hela mitt hjärta, nu och för alltid!
Som vi jämt säger; Våra händer hör ihop, lika bra som två matchande pusselbitar.












Underbar dag

Idag har det inte blivit något bloggande.

Gick upp halv nio. Jag och Ronja började dammsuga, torkagolven, städa upp, dekorera smörgåstårtorna, hänga upp ballonger, duka fram och massa annat...

Birkon blev jätte glad för överraskningen med masa ballonger, texten på smörgåstårtorna etc. Ska lägga in bilder sen. : ) Är lite stolt faktiskt.Av mig fick han en ny rakapparat, mamma och mats la till en liten del också.. De är ju jukt dyra! Sen fick han massa andra roliga och bra att ha saker :)

För någon timme sedan städade jag undan allt som blev efter födelsedagspartyt. Efter det har vi hunnit sett en film, Get smart. Jag tyckte att jag hade sätt den tidigare och det visade sig att jag hade det :P Men bara 45 minuter. Så såg klart resten idag..  Riktigt bra var de, rolig!



Ne nu ska jag gå och se på ensam mamma söker :)
Ha en underbar kväll!













Pirates of the caribbean- död mans kista

Nyss satt jag, Birkon och Ronja å spelade Pirates of the caribbean - död mans kista. Det var jätte trevligt, tills Birkon och Ronja fick fnatt igen :p Så Ronja packar i hop spelet.. Hmm. Nu ligger Ronja inne i gästrummet och tjurar, Birkon ser på teve och jag har skit trist..

Jag som bara ville ha det trevligt ^^










Bjuden på middag

Idag är vi bjudna på mat hos mamma och Mats. Kött och potatisgratäng, riktigt smarrigt. Sen är det ju så skönt att slippa laga till maten själv :) 

Så nu måste jag in i duschen så jag är klar tills vi ska gå =)
 




 




Smörgåstårtorna klara

Nu är smörgåstårtorna klara och hälften av städningen.

Just nu står Ronja och Birkon och tjaffsar som är helt normalt, när de kommer i samma rum..  En helt vanlig dag..Haha
Skyller på varandra och kan inte erkänna vem som har fel.












God morgon!

Uppe med tuppen idag också, eller inte riktigt, 9 gick jag faktiskt upp.
Nu sitter jag och äter skinksmörgås med multivitaminjuice. Så snart är det dags att börja städa, göra smörgåstårtor och försöka komma på ett sätt att alla ska få plats att sitta i morgon.












Rena ABBA kvällen!

Under kvällen har jag, Birkon och Ronja lyssnat på hur mycket abba låtar som helst.  Först tittade vi på Mamma Mia, Birkon hade inte sätt den och Ronja hade sätt lite av den. Efter det slog vi på idol, där var det ABBA tema. Sen slog vi på Singing bee en snabbis, tror ni inte att det var en ABBA låt som spelade just när vi slog på den? Haha.

Kom just in från ballkongen, man hörde folk skrika av glädje, de ska väl säkert ner på stan sen till mobergs. Fick ett sug av att gå upp till mobergs och dansa av mig lite. Av all sång man hört ikväll. Men det får bli nästa helg! Har alldeless för mycket under helgen :) Så har inte tid att vara lite seg.

Syster gick just och la sig, Birkon ser på teve och jag sitter här. Funderar på att gå och lägga mig snart jag också. Har inte sovit så mycket de senaste nätterna.


Ha en fortsatt trevlig kväll!




I väg och handla

Nu ska jag och mamma åka och handla allt som behövs till Birkons födelsedag.  Klarar inte av att gå med allt som behövs handla. Så tur att man har en underbar mamma som kör :)












Tack Malin!

Tack Malin för att du alltid fixar på min blogg när jag vill att den ska ändras lite =)

Vi får ses och ta photoshop lektionen någon dag!



Städat

Nu har jag städat klart! Det känns som att jag försöker hitta saker för att slippa ut och gå själv.
Men ska lägga in lite låtar på mp3n nu. Så kanske det går lättare.





Senila porten!

Jag bor verkligen i den senila porten. Vet inte hur många gånger jag har gått förbi en dörr och nycklarna sitter kvar i dörren. Varje gång tänker jag, ska jag vara den snälla Emelie och plinga på och säga att de har nycklarna i dörren. Eller ska jag vara den taskiga och skita i det?



Idag var det faktiskt en ny granne som inte hade gjort det förut.. (Inte som jag vet iaf) Men hon var väl kanske runt 30 års åldern. Den gången klagomålsgrannar hade glömt nycklarna i dörren plingade jag på och var trevlig.. Han tog nycklarna och kastade igen dörren på mig. Schysst, här var jag snäll och berättade vad de hade gjort för fel? Jag hjälpte faktiskt dem, ändå är dem idioter. Åh suck!

Verkligen senila proten alltså!!!

Fattar ens inte hur man kan glömma nycklarna? När man har låst upp drar man ju ut nycklarna ur låset på engång? Direkt efter man har vridit om? Hm ja, konstigt. Verkar inte som att det spelar någon roll om de är 85 eller 30.. :P Jag vill inte bli så..










Nu sitter man här igen...

Nu sitter man här igen och har det fruktansvärt trist.
De man umgås med arbetar och här sitter jag, ensam.
Vill också arbeta, tjäna pengar och känna mig trött när jag kommer där ifrån.
Jag blir så rastlös av att bara sitta här hemma. Så idag ska jag ut och ta en lång promenad.
När jag har vaknat till. Har börjat sova så dåligt, vaknar var och varannan minut.
Till slut tröttnar jag och går upp.


Snälla, ge mig det där jobbet!
Han skulle läsa mitt CV under helgen.
Jag hoppas så innerligt!



Har ni chatfest eller?

Nu sitter jag här, till slut iaf. Gick och la mig vid 22 tiden, samtidigt som Birre gick och la sig.
Men icke att man kunde sova. Låg och smsade med Anneli istället =)
Till slut blev Birkon galen och sa: Har ni chatfest eller? :P

Så fick sluta med det och nu sitter man här och har det trist.

Men ska väl försöka sova nu iaf, se vart det leder!
Natti natti allesammans!



Spruta

Nu har jag precis ätit middag och nu ska Birkon gå och vila ett litet tag. Sen så blir det att cykla ner på stan, för att vara ett stöd för Birre när han ska ta en spruta, eller kanske två.

Sen blir det bara mys här hemma :)











Woho!

God morgon! Jag är hur trött som helst. Men blir nog piggare om en timme eller så :)

Lyssna här då, vi har äntligen en fungerade dusch! Birkon lyckades få ihop allt där vid åtta. Så jag satt bara och väntade på att Grey´s anatomy och allt skulle sluta, så jag kunde få ta en riktigt lång dusch!
Så underbart det var!

Idag blir det ner på ett möte på stan, sen ska jag börja skriva ner en inköpslista tills på söndag, då älsklingen fyller år. Sen ska jag inte göra så mycket mer som jag vet just nu iaf.









Jäkla dusch

Duschen fungerar fortfarande inte.. Det läcker hela tiden.. Birkon kämpar för att få det att fungera.
Tycker synd om honom...

Haha nu skriker han att det inte läcker iaf..

Så springer jag och tittar. Då är det ett annat fel istället. Där man ska vrida på vattnet händer det ingenting, men om vi väljer grader så sprutar det. Men om man vill få en stark stråle, får man duscha i 20 grader? Hmm.. Men jag tror att min älskade gubbe klarar detta. För nu har han faktiskt klarat att få bort alla läckningar ^_^











Underbara kusin

Johan körde mig och Birkon til VVS butiken idag, för att vi ska kunna duscha hemma. Mamma skulle egentligen ha gjort det, men stackarn ligger hemma och är sjuk, likaså syster.

Men tack underbara kusin för att du hjälpte oss. Jätte snällt verkligen.

Fast, ska väl inte hoppas på för mycket att duschen fungerar ikväll.. Det brukar skita sig för mig och Birkon. Haha













Krångel




Krångel, krångel



God morgon

Woho, nu har man varit uppe så pass länge att man inte håller på att ramla av stolen för att man är såå trött :) Första morgonen på hela veckan som jag inte vaknar när älskligen lille går till arbetet. Underbart!

Idag så kommer Linn förbi vid två någonting, sen ska jag, Birkon och mamma iväg upp till VVS butiken så vi kanske kan få duscha ikväll HÄR HEMMA :) Men vi hoppas inte på för mycket, men lite.

Igår kväll kom Liss förbi, vi tittade på foton från hotellet där vi ska bo,han lämnade pengar. Anneli lille kom också förbi, jag längtar så förbannat tills vi ska åka. Det är det ända jag har i huvudet nu.

Birkon har redan börjat "När, nästa år ska vi åka? Vart ska vi åka då?" Haha, det brukar alltid vara jag som är så på för att åka utomlands, men nu är han värre :) Skojjigt.

Gulliplutt, jag saknar dig nu..










Hur sjukt är det inte?

Idag skrev lill Em till mig. Hon berättade att hon med skulle till Egypten den 11/12. Iofs ska vi inte till samma ställe. Men mitt plan går 7:40 på morgonen, hennes skulle också gå då ungefär, hon trodde 7:45? Haha.
Så även om vi inte åker samma plan, är chansen stor att vi ses på flygplatsen! Har ju inte träffat henne efter studenten, så det ska bli trevligt =)

Idag bakade jag och birkon egen pizza. Vet inte riktigt om den var lika god som den såg ut. Men den gick att äta. Birkon fick äta upp halva av min, för han var riktigt hungrig! Jag gav bort den MER en gärna.

Ne nu ska jag dra mig iväg ett tag










Muränor???

När jag har bokat någon resa utomlands vill jag alltid kolla fakta så man vet vad man måste tänka på.. Även tittar jag alltid på sevärdigheter etc.

Där vi ska bo Hurghada, så stod det att om man bara går ner i vattnet till knäna så kändes det som att man stod i ett akvarium. Med massa färglada fiskar, något jag tyckte var häftigt till en början. Vem vet om de biter en?
När jag läste vidare stod det att om man simmar en bit längre ut, kunde man ganska troligt se muränor, stora sköldpaddor och rockor. Känns det inte lite läbbigt? MURÄNOR; är de inte farliga? Hmm..

Men de som skrev denna fakta skrev det som en FANTASTISK UPPLEVELSE. 
    
        MURÄNA                          ROCKA                          SKÖLDPADDA

                


Den som jag känner mig mest hotad av är helt klart muränan, sen rockan och sköldpaddan är väl den jag absolut inte känner mig hotad av. Jag ryser när jag ser muränans ansikte.


Jag får väl se när jag är där, vad jag tycker då helt enkelt. Men något jag vet nu, är att jag ska sluta läsa all fakta etc..












Godmorgon!

Idag fyller Linn 20 år : ) Grattis, grattis..
Ska troligen till henne i kväll. Hon och Freddie ska göra något mysigt idag. Så får se om jag hinner dit. Annars får det bli i morgon.

I natt har jag inte heller fått sovit något. Tror att jag börjar bli mer sjuk. Jätte snorig och ont i halsen. Men det är värst på nätterna och på morgonen.

Måste åka och handla spån och mat till Phil och Wendie idag också.. Men det blir senare på eftermiddagen..

Ha en bra dag









Bokad och ombokad!

Nu har vi varit nere på resebyrån och bokat och betalt resan till Egypten. Underbart.

Sen gick jag och Birkon vidare till trafikskolan. Ska ta en intensiv kurs V. 4  och 5 nu istället. Sen ska jag köra lite innan. Allt känns hur bra som helst. Nu är det två veckor istället för en, jag får köra med en tjej (något jag verkligen har velat göra).

Just nu är ju allt bara för bra för att vara sant!











Så seg dag

Den här dagen har gått så segt. Kanske för att jag var uppe tidigt också. Men nu vill jag bara ner till stan. Iofs brukar det vara så när man ser fram emot något. Ska se lite på teve nu och sen ska jag platta håret :) Kvart i två kommer Anneli =)










Egypten, här kommer vi!

Nu har jag kollat upp alla priser, båda hotellen vi ska bo på och även flyget. Så allt ska bokas idag. Birkon fick ledigt, JIPPI!

Så klockan två ska vi ner och boka flyget på frejs, sen ska jag hem till mamma och boka hotellet för första natten och sedan det andra hotellet vi ska bo på resten av veckan =)

Resan blir inte så dyr för mig och Birkon, av den anledningen att vi har presentkort på frejs, så det blir typ bara 600 per person för det.. Sen 88 kr (per person)  för första natten i en suite och sedan får vi ju det andra hotellet för enbart 500 kr.. Så det är riktigt najs detta! =)

1188 kr till Egypten, det är ens inte sista minuten. Jag är överlycklig.

Lite bilder från hotellet vi ska bo på första natten -

     

Det enda jag tycker är lite konstigt är strand bilden... Se vad vackert vatten och sanden helt  vit, men ser ni hyddorna bakom? Vart är vårat hotell? Kanske på någon av sidorna. Vad vet jag. Men det är den där stranden vi ska sola och bada iaf :)












God morgon!

Vaknade av att Ronja låser upp dörren och lämnar en skällande hund..  Det var bara attt flyga upp ur sängen för att se vad hon höll på med. Springer som en galning efter mamma. Ska vara hundvakt till halv nio. Sen hade mamma och jag tänkt att äta frukost tillsammans. Just nu känns det som att jag kräks om jag får i mig något..

Fanny


Idag blir det att träffa Anneli :) Vi ska ner på stan och höra lite på resebyråer om vad som är bäst att göra på lite grejer. Sen ska jag dit jag sökte arbete förra veckan.. Vet inte om jag behövde vara hundvakt på eftermiddagen också. Får höra med mamma.

I kväll blir det en tidig läggdags för mig. Har knappt sovit något i natt.











Äntligen

Nu har vi vikt in tvätten och nu äntligen kan vi börja ta det lungt :) Tyvärr ska vi nog gå och lägga oss snart. Birkon ska upp halv sex och jag ska väl upp vid sju något. Ska vara hundvakt.

Idag kom Anneli förbi och checkade hotell bilderna... Sen har vi varit över hos mormor och duschat och hälsar på där. Shit va jag vill ha en dusch alltså. Det blev även en timme hos svärmor :) Tittade på video när min lilla gulleplutt döptes : )

Ne nu ska jag gå och bara ta det lungt den sista tiden innan läggdags!











Svävar på rosa moln!

Woho, all städning klar. UNDERBART. Nu återstår bara tvätten, men det är inte så jobbigt!

Vid sex tiden kommer Anneli och sa få se hotellet vi 99% säkert ska bo på =) Ligga på beachen med en good drink med henne kan inte gå fel :9) Har sätt fram emot den här resan så länge och nu blir den av..

Tyvärr så kommer vi hem samma dag som min intensivkurs på trafikskolan börjar. Måste nog ta bort den, enbart teori den dagen.. Vi kommer hem på eftermiddagen den 19, så ja, får plugga teori på stranden i Egypten. Så det är en grej jag ska fixa under veckan..

Jag svävar på ROSA moln just nu!










Godmorgon, godmorgon!

Hela dagen blir det tvättning hemma hos oss. Vi ska hålla på och storstäda samtidigt. Riktigt tråkigt, men det behövs verkligen.

Över till något helt annat och så mycket roligare:

Läste just Ericas blogg, nu är hon på BB, så snart så borde bebisen komma :) Jag skriver redan nu Grattis Mamma Erica och Pappa Alexander för det är ju så ni kommer börja kallas om bara ett litet tag :) Är så glad för eran skull!


Lycka till i framtiden











Egypten 11/12 - 19/12

Woho, nu blir våran resa äntligen verklighet.

Eller, Birkon måste bara fixa ledigt, men det är nog inga problem.
Egypten, jag, Birkon, Anneli och Liss.

Min underbara Mammi och Mats lät oss ta en av deras veckor, till ett lyxhotell. Så det ända negativa är att vi kan inte börja bo på det förren den 12/12.  Så vi kommer få bo på ett annat hotell en natt. Men shit va fantastiskt detta känns :)

Allt är ju perfekt, havet precis nedanför hotellet, en stor pool och en liten pool, underbara människor att åka med. Varmt.. Åh, vad jag längtar och ser framemot detta!

Jag vet inte vad jag gör om Birkon inte får ledigt. Men han säger att det inte ska vara något problem. Vi är ju ändå ute i god tid =)


Vy från hotellet



Woho, i like it =)






Höll på att frysa i hjäl

Kom just hem från ridningen. Höll på att frysa ihjäl där nere. Hade tre par strumpor, ett linne, två tjocktröjor plus en vindtät jacka.. Ändå så fryser man. SUCK!

Men nu börjar jag tina upp, skönt som är. Älsklingen står och lagar maten.. Hur underbart är det inte? =)












Ingen duschning här hemma idag heller.

Birkon kom hem med två panpizzor till sig själv.... När han skulle ha varit och köpt duschgrejerna. Har var där, men tyvärr fanns de vi har kollat ut inte i lager. De skulle inte komma in förren i mitten av November. Så nu har vi fått beställa en annan från internet istället.  Inte lika snygg, men nästan, den får fungera =)

Den här blev det:



Åååh, jag som hade sätt fram emot en varm dusch hemma ikväll. Men får fortsätta duscha hos mormor och mamma ett tag till.












Kanske kan duscha HEMMA idag? :P

Nu är min lilla älskling och köper duschblandare och allt som ska höras till så vi kan duscha! Jag ser framemot att stå i duschen ikväll : )

Kvällen blir lugn, det bestämde vi redan igår. Iofs hade jag tänk att följa med Ronja ned till ridningen för att se hur det går för henne :) Men annars blir det bara slöa i soffan..

+ att käka massa smaskens som jag köpte igår och som jag helt glömt bort att jag hade :P










Thailand om 2 år :) Min önskan går i uppfyllelse!

Blev inte mycket bloggande igår..

Åkte som sagt och köpteduschdraperin, duschringar, blockljus och lite smaskens till kvällen. Efter det han jag bara hem och sätta upp allt och ta en fika med mamma, Mats och Ronja.. Sen åkte vi alla upp till huset för att äta en jätte god middag. Stinas kyckling med någon slags pomfritt, har aldrig ätit det förr. Hur gott som helst!

Tittade på idol med Mamma, Mats och Ronja. Igår bestämde vi även att vi ska till Thailand om två år :) Wohoo, Shit vad jag ser framemot det. Antingen i mars eller i april. Mats fyller 50 då, så vi ska bo i ett lyxhus med spa, stor pool och precis vid vattnet. (mamma och dem har tillgång till lyxhus, som vi får bo i gratis, bara resan som kostar).. Så då måste man vara ute i god tid för att få ett av de bästa. Vissa hus är det 4 års väntetid. Men men.. Jag ser framemot det så fruktansvärt! Thailand är det ända stället som jag har varit på och vill åka dit igen, hundra gånger om.. Som vi vet nu, är det Mamma, Mats, Ronja, Birkon och jag som åker. Sen får vi se om Anton och Kalle ska med också!  Det bästa är nog ändå att veta att vi ska åka och man har tid på sig att skaffa ihop massa fickpengar + att man har något att se framemot!

Den här gången ska jag göra allt annat jag inte hann med i Thailand förra gången :)

Det pirrar i hela kroppen, jag vill dit!

Birkon kom hem redan vid halv nio.. Han var riktigt sugen på att dricka.. Så Johan och Fia kom förbi hemma i lägenheten, sen tittade även Liss förbi..











God morgon!

Sov enda tills nu! Känns både underbart och lite stressande.
 Har nog inte sovit så här bra på riktigt, riktigt länge. En stor sten i magen föll bort igår.. Så det kanske är därför.

Idag ska jag faktiskt mest ta det lungt. Det blir nog så att jag drar upp till Coop och ÖB där. Men vi får se =)

Ha en riktigt bra dag.











Tända ljus!

Åh, jag sitter här vid datorn och kan se alla rum i lägenheten. Inte en endaste lampa är tänd, enbart massvis med ljus. Jag älskar ljus. Det är så myspysigt. Så nu väntar jag bara på att älsklingen kommer hem, då kommer alltid vara perfekt : )



Ha en fortsatt trevlig helg











Det svänger.

Åkte upp till huset en snabbis idag, käkade omellet. Pinsamt att skriva, har ätit det 3 ggr på fem dagar. haha, Om det inte ens är fyra? ^_^

Slapp gå hem iaf, mamma körde mig, svängde förbi Birres arbete, stackarn hade ju glömt matlådan. Så då åkte vi och lämnade det :)

Nu sitter jag bara här hemma och lyssnar på massa musik. Älskar att bara sitta och lyssna på musiken, efter en stund kommer man på sig själv av att sitta och digga lite lätt med huvudet eller fossingarna ^_^

Finns inget på teve ikväll heller. Men ska försöka klippa Phil lite senare... Han är så löjlig när man ska klippa han :P Hoppar runt och studsar som en studsboll.

Ha en bra kväll!










God eftermiddag

Vaknade vid elva idag..
Började med att skriva ett CV så jag kunde skicka den till arbetsgivaren Rickard. Sen gjorde jag mig i ordning för att pallra mig ner på stan för ett möte. Det gick riktigt bra. Så hittils har dagen varit strålande!

Just nu har jag ingen aning vad jag ska göra. Alla arbetar, suck! Jag vill med det. Man blir bara för rastlös av att sitta hemma, hela tiden anstänga sig för att komma på något att göra.

Ska nog upp till huset senare.
Höres i kväll igen säkert.










Konstig

Jag känner mig konstig.. Idag har jag fått en chans att kunna få ett jobb. Han sa så mycket positivt. Det kändes så bra. Jag borde vara hur lycklig som helst och bara skratta! Men jag gör det inte. Jag är jätte glad om jag får det här jobbet.. Men jag känner i min kropp att något är fel, jag vet inte vad.

Orkar ingenting, vill bara gå och sova. Men jag orkar knappt det heller. Vill gå och gosa med Phil och Wendie, men jag känner att jag inte klarar av det just nu? Why?

Hmm. Jag hoppas det är bättre i morgon!












Kanske nytt jobb?

Idag träffade jag chefen på det där arbetet jag har sökt. Så ska vi ses och prata. Har inte bestämt datum och tid ännu... men det känns riktigt rolig! Hoppas det går hela vägen bara. Det verkade som att han gillade mig och jag hoppas verkligen att jag får jobbet! Han tyckte jag såg ut som 25 också, något jag INTE tog som en komplemang :P haha, men han sa att det var de.

Har varit med Anneli idag, varit ute och gått och suttit och pratat. Jätte trevligt..
Gick och beställde en sallad som jag åt hos mormor. Det blev en liten promenad med kusin också.. Passade även på att låna duschen när jag var där.

Nu har jag suttit och kollat på en film... Get smart.. Har bara sätt i 46 minuter. Men nu börjar den ta fart. Var lite seg i början. Så hoppas det håller i sig nu!

Ne nu ska jag se vidare på filmen..









Johan och Fia

Fia och Johan kom förbi för några timmar sedan. De gick precis..
Så roligt att få oväntat besök :) Vi skulle egentligen sätt en film. Men sen fick de låna hem två istället..

Nu ska jag fortsätta se Ugly Betty sen är favoritserien: Desperate housewives.











Omelett som blev stekt ägg.

Jag skulle vara gullig och göra lunch åt min lilla gubbe idag.. Jag lärde mig ju göra omelett igår. Så då börjar jag fixa och dona där i köket. Tyckte det gick riktigt bra. Tills vi satte oss ner för att äta den..

Jag glömde ju en del ingredienser... Så det blev stekt ägg med champinjoner. Har lovat honom att han ska få en riktig omelett någon annan gång :P Det roliga var att jag glömde enbart vattnet, man kan även ha grädde eller mjölk.. Men jag har lärt mig med vatten.. Förstår inte hur lite vatten kan göra sån stor skillnad på smaken och konsistensen?











 

Jul?

Kom precis hem från stan..
Gick mest runt och tittade, det ända jag köpte var varm oboy.. Josefin och jag testade glasögon, shit va roligt det är alltså. Hur vissa ser ut alltså.  Gick även om hörde om arbete. Det lät ganska troligt.. Så ska dit i morgon igen. För chefen var inte där idag, men enligt hon som stod i kassan var det absolut inte omöjligt! Hur bra känns inte det då?

När vi var på elgiganten träffade jag chefen på hotellet. Han berättade att det var dåligt med folk nu.. Så då behövs jag inte :( Men till jul skulle det bli mycket sa han :) WOohoo. Det är ju då man vill ha mycket arbete.. Alla julklappar man ska köpa.. Tänk att det snart är jul? Det är inte alls lång tid kvar.. När jag var på ÖB idag så hade de redan ställt fram tomtar. Här går jag ute med öppna skor och bara en tröja? Kan inte fatta att det bara är 2 månader kvar..










Va fint väder!

Åh, vaknade av att solen låg rätt på mig i morse. Det var ingen hitt att öppna ögonen..

Älskar när det är sånt här väder. Lite moln på himmlen, solen skiner, det blåser lite grann. Löven  som är röd/gula faller från sina träd, åh, det är bara för vackert.

Snart ska jag ner på stan med kusin Josefin. Ska bara göra i ordning mig först. Ska hämta ut ett paket som Birkon och jag har väntat på i 1½ vecka nu! Så det känns riktigt bra!

Ha en bra höstdag allesammans!









POLISER och försening

Birkon ringde just..
Det har gått så dåligt på jobbet för hans gäng.. Strömavbrott och grejer, så nu kommer han inte hem innan klockan 02:00. Har inge toalettpapper heller. SUCK!

Messade Josefin för att se om hon ville komma och se film. Men de har problem där hemma också. De hörde dunsar och skrik, nu är polisen i deras trappuppgång.. Ja herregud. Enligt mormor har det varit polisbilar där flera gånger de senaste två veckor.. Förra helgen hade det varit 4 polisbilar och ambulans... Hur samhället är alltså..
Iofs så tänker inte mormor släppa iväg Josefin heller... Så det blir för mig att sitta här hemma och ha det super trist..

Vad ska man göra?











Vindruvskväll

Kvällen bjöd på lite teve, Färjan och CSI... Till det åt jag massa gröna vindruvor.



Så skönt att bara ligga framför teven, helt ensam och bara göra precis som man vill :)

Men nu har jag faktiskt tröttnat på att vara själv. Om cirka en timme kommer gubben så då blir det myspys!










Omelett!

Nu är jag hundvakt åt Fanny..

Mamma skulle iväg på ett möte vid 14:15 och nu kom hon hem snabbt och hämtade Ronja för att köra ner henne till stallet.. Så snart ska vi väl börja med maten när hon kommer..

Fanny har varit riktigt jobbig idag, gått och shoat hela jävla tiden.. Blir galen när hon håller på så. Springer runt och gråter efter mamma... Hmm.. Skönt att hon kommer snart..

Innan mammi åkte så frågade jag henne om hon kunde visa mig hur man gör omelett. Såg den där engelska kocken göra det igår åt någon gammal dam.. Efter det blev jag riktigt sugen på det... Den var inte lika fin som hans var, men den var god! Så det kanske blir så att jag börjar köpa hem lite äggisar.. Så kan man göra sig en omelett :)

Omelett är faktiskt något jag aldrig trodde att jag skulle äta i hela mitt liv. Det är mycket jag inte skulle vilja äta. Men den senaste tiden har jag börjat smaka massa olika saker, som jag faktiskt tycker är gott :O) Så nu ska jag ge all mat en chans!










Suck!

Suck!

Ställde klockan på kvart i tio idag bara för att se ett program jag missade i fredags. Vaknar i stället klockan 9:25 och sen när jag sätter mig ned i soffan. Tror ni inte att de har börja sända det programmet i repris klockan 7 på morgonen! SUCK!













Trevlig kväll!

Kvällen blev trevlig...

Spelade monopol, vem vann? Haha, självklart jag, något jag ALLTID vinner på. Sen såg jag och Ronja på ensam mamma söker.. Efter det har vi spelat lusen.. Vi vann en varsin gång..

Nu ska Ronja gå och sova.. Jag väntar bara på att min lille gubbe ska komma hem :) Vill ha honom här nu! Känns så tomt, av den anledning att han har varit ledig en vecka.. Då har man ju gått på varandra hela tiden nästan...

Hoppas alla haft en bra helg!










God morgon!

Vilken varm och mysig morgon!
Gick ut på ballkongen alldeless nyss. Solen rätt på ballkongen, jätte varmt och mysigt!

Idag ska jag nog inte göra något speciellt. Ska höra om syrran vill hitta på något..











Ljuvlig

Kvällen blev ljuvlig.

Anneli kom förbi och vi såg på Drillbit taylor och Stamp the yard.. Båda var riktigt bra.
Men helt klart var Drillbit taylor sjukt mycket roligare. Kanske för att det var mer en komedi och den andra en seriös dansfilm! Haha.

Men jag tycker alla ska se dem! :)

          
















Bilder från igår..

Innan allt började..

Jag flummar vid kameran när Josefin har fixat till mitt hår och makeup!





Birkon och jag försökte ta lite fina bilder till vårat fotoalbum!




Bilder som togs när de andra hade kommit.

Stående foton



Liggande foton




VVS

Nu har vi varit på VVS butiken..

Har iaf köpt hem grejer till handfatet nu, så Birkon ska sätta in alla grejerna nu. Hoppas bara att det fungerar. Duschen är det fortfarande krångel med... De har aldrig varit med om någon som har måtten 18,5 för standard är 16... Så det är krångel med det fortfarande.. Så vi får åka till andra och duscha ett tag till.... SUCK!











Så najs!

Fy fan va roligt det var igår.

Först var det bara jag, Birkon och Josefin som satt här hemma och drack.. Lite senare på Fia och Johan... Efter ytterligare lite tid kom Anneli och Mickis... Det var så kul, alla var riktigt på g. Vi dansade och skrattade hela kvällen..

Sen var vi tvugna att lämna Fia och Johan för att åka till mobergs :)
Jag och Anneli fick ligga i billuckan.. Tror ni inte att vi passerar en snut? Hihi, jag fick kasta mig ner i bakluckan!

Väl uppe på mobergs kan man ju inte säga något annat än, helst sjukt! Har aldrig varit så mycket på g som jag var igår. jag dansade och sjöng till varje låt, även om jag inte kunde låtarna :P
Dansade fasiken på scenen där bara "mobergsdansarna" fick dansa. Haha..

Tack alla ni för en underbar kväll! Oförglömlig!


Kommer bilder senare
Ska till VVS butiken nu, så ska vi se om vi kan få ett duschstycke och rätt grejer så vi kan börja duscha här hemma :)












Fest

Nu har josefin gjort i ordning mig, jag är sjukt nöjd :)
Tyvärr blir inte bilderna lika bra som jag tycker det ser ut i verkligheten. Iofs har jag inte glasögon på mig, så vet inte riktigt vad jag ser egentligen. haha

Snart kommer de andra med båten.. Så de är nog lite mer fulla än vad jag är. Men det var länge sedan jag var så här sugen på att dricka och gå ut!

Woohoo..
Happy Emelie











Party

Jag är riktigt partysugen

Woho

Suck

Nu är man hemma efter en resa nere på stan och på apoteket. Blev inget lungtest. Tror ni inte att alla var uppbokade tills den sista november? Det stod att man bara skulle gå dit, så nu är vi irriterade.

Köpte Saras present och gick och gav den till henne. Sen blev det lunch på arenan och nu är man hemma igen =)

Ska snart börja göra rent hos Phil och Wendie. Vet inte hur länge jag har skrivit att jag ska göra det, men idag ska det göras =)











Lungtest

Nu ska jag och Birre ner till stan för att göra lungtestet...
Sen ska vi köpa lite alkohol tills ikväll... :)













Badrumsmontering!

Idag kom kusin Josefin förbi på en fika. Hon lånade även massa filmer av mig, sen tittade hon på badrummet :)

Resterande tid på den här dagen har gått åt att sätta upp badrumsmöblerna i badrummet. Självklart är vatten grejen till handfatet för kort, så vi måste köpa ny.. (När vi åker dit är det stängt sen 40 minuter).. 
Har inte hunnit gjort så mycket mer idag. Lovade Phil och Wendie att jag skulle göra rent hos dem, men det har inte funnits någon tid till det.. Men det ska också göras, idag eller i morgon bitti..

Det blir så fint inne i badrummet, bara en grej som jag stör mig på just nu.. Men det vänjer man sig nog med sen. Känns så skönt att snart börja sätta in alla grejerna i skåpen och slippa ha alla badrumsgrejer i sovrummet eller i köket.

I morgon blir det att ta lungtest och sedan mobergs på kvällen. Ska faktiskt bli riktigt roligt. Sen har jag ju sån LYX att min kusin ska göra i ordning mig, så jag kan bara slappna av och ha det trevligt. Woohoo!
Hoppas hon följer med till mobergs :)

Ha en bra kväll!











Så många minnen!

SÅ SJUKT MÅNGA ROLIGA MINNEN!!!













Jag älskar att ha dessa människor i mitt liv!


jag vill inte bli arg på henne igen.

Den senaste tiden har jag varit  så glad, positiv och lycklig! Allt känns helt rätt. Jo visst har det blivit lite nedgångar den senaste tiden också, men jag har inte tagit det så hårt som jag jämt gjorde förr.
Jag känner verkligen att jag ha förändrats massor, på ett positivt sätt, helt klart! Blir bara mer och mer nöjd med mig själv, jag känner att jag är bra som jag är. Något jag aldrig ha känt förut.

Allt är tack vare min underbara Birkon, familj och vänner. Men det finns en jag särskilt vill tackaMin kusin Josefin .

Varje gång hon kommer hem till lilla Norrtälje igen, är jag alltid lika sur på henne. Alltid! Anledningen är den att det är så jobbigt att alltid veta att hon ska åka snart igen. (det förstör allt). Jag hinner knappt bli "glad" innan hon måste åka igen.. När hon är i Helsingborg blir det att hon hamnar i ett nytt liv, med nya vänner som tar över. Jag saknar henne när hon inte är i Norrtälje.. Men detta är nog första gången jag verkligen känner att hon inte får åka igen. Hon har fått mig att känna mig så mycket bättre i mig själv!

Hon har visat mig, att jag kan vara bra som jag är. Hon har visat mig hur jag kan göra för att känna mig nöjdare. Vi har skrattat och gjort så sjuka grejer, som till exempel när vi var "fotomodeller" haha. Jag kan inte beskriva med ord så mycket gott hon har gjort mig den senaste tiden. Jag tror inte att hon vet, hur mycket hon har gjort för mig.

Förr i tiden pratade jag och hade jätte lätt att prata om mina känslor. Det senaste året har jag bara fått svårare och svårare att prata om känslor. Så därför skriver jag detta, för att jag vet att hon läser min blogg. Då får hon se vilken fantastisk person jag tycker hon är!

Jag hoppas att hon hittar ett arbete här i Norrtälje, för jag vill inte bli arg på henne igen.


Tack underbara du!








Presenter

Idag har jag faktiskt gjort lite nytta..

Har satt ihop nästan alla badrumsmöbler, köpt födelsedagspresent åt min älskling och Linn :)
ibland är det jätte roligt att köpa presenter, men ibland, så vet man absolut inte alls vad man ska köpa.. Jag har haft tur nu den senaste tiden, för varje present har jag hittat väldigt snabbt.. Som jag också är väldigt nöjd med!

Jag och Birkon skulle egentligen ha åkt ner till sjukhuset och gjort lungtest i morgon. Men Anders kom inte idag heller, för han skulle träffa en präst. (Är nog för att hans barn ska döpas)... Så han ska komma antingen på morgonen eller på eftermiddagen i morgon.. Så det blev lite svårt att gå till sjukhuset då. Om han kommer på morgonen hinner man väl nog, vi får se..










Söka jobb

I går var dagen sjukt rolig men så seg. Haha
Jag gick inte ut ur lägenheten på heeela dagen.. Hur illa är det inte?

Men idag ska jag försöka palla mig ut. Ska iväg och söka ett par jobb (Som jag egentligen skulle ha gjort igår). Sen ska jag nog en snabbis till skolan för att lämna matkortet och en fotopärm...

Så nja, dagen blir nog inte så rolig..

Juste, idag kommer badrumsmöblerna också, så det blir väl att sätta ihop dem..
Tyvärr har inte Anders haft tid att komma.. Så vi kan inte sätta in allt som vi hade räknat med att göra.. Så suck!

Men en eller två dagar senare gör väl inget? =)











Ännu mer rosa!

Jag har alltid velat ha en killbil, men den ska endå vara typisk tjejig..

När jag kikade ut genom fönstret hittade jag den:



Shit så unik..  Jag både älskar rosa och den här bilen!











Mer rosa

I helgen köpte vi också lite rosa. För att pigga upp mig att städa lite oftare :)

det fick bli Vileda skurmoppssätt :) ROSA!




Det här sättet fanns faktiskt i rött också, men tror du inte att min älskling köper min färg?
Wooho! Jag är så nöjd!












Rosa

Igår var Birre på järnia för att köpa lite grejer till badrummet och sedan penslar så jag kunde måla elementet..

Titta vad han köpte:




ROSA penslar.. Jag som avgudar färgen rosa.. Är han inte för söt? Köper dem, även om de var mycket dyrare ^_^ Bara för min skull!











God morgon!

I går kväll blev allt senare en vad jag hade tänkt mig.
Även om det inte blev så att jag färgade Josefins hår.

Åkte över till mormor och badade, såå skönt! Saknar verkligen vårat badkar i domherren..
Men nu får man klara sig med dusch, den kommer väl upp på torsdag skulle jag tro..

Efter mormor blev det färjan och lite Simon och Tomas..
Sen ville Birkon se nya Batman filmen the dark knight...
Den var bra..




Vaknade nu klockan 9:00.. Ska iväg och söka lite jobb hade jag tänkt..
Sen blir det att städa buren åt Phil och Wendie..
Måla elementet i badrummet en gång till..

Åh, juste det..
Vi tog ned badrumsfönsterna för att måla dem igår.. Typ vid 16:00 eller något...
För att de inte hade torkat fick vi vara utan fönster inne på toaletten till klockan 23:30 typ...
Det var så kallt. Man ville ju inte gå på toaletten..
Nu är det lite varmare där inne igen. Men fy så kallt det var!

Ha en bra dag!











God eftermiddag!

Vaknade av att det plingade på dörren vid halv tio. Det var Anders som skulle göra klart det sista i badrummet. Tyvärr så måste han komma i morgon också, för att fixa ett par grejer som inte gick att göra idag. .

Men det är väl trevligt...

Nu ska gubben min åka till järnia och handla lite våtrumsspackel och nu kom Ronja precis. Men hon var tyvärr tvungen att sticka iväg lika snabbt igen.

Efter middagen ska jag på Ronjas ridning och efter det blir det att färga Josefins hår.

Byebye












så sexig


Mamma Mia, Mirrors och utlandsresa

Dagen har varit mycket bra..

Åkte hem till Anneli, vi såg på mamma mia. Den var faktiskt bra.. I like.
Vid halv fyra kom mamma och Mats med all vår tvätt..
TACK UNDERBARA NI!
 Vi tog en fika och satt och pratade...
Alltid lika roligt att få främmande.




Nu på kvällen har Fia och kusin Johan varit här. Alltid lika trevligt! Vi tittade på mirrors..
Den var seg i början, men de blev riktigt bra mot slutet..  : )

Förresten, har jag inte världens gulligaste kusin?
Haha, jag berättade att jag har kommit en bit på väg med körkortet. Han blev glad när jag sa att jag ville ha hjälp av honom att kolla små, bensinsnåla bilar. Han började leta på en gång! Tyvärr är jag lite kräsen, så det blir nog svårt för honom.
Jag vill ha en killbil, med tonade rutor inte för liten och inte för stor.
Den ska vara svart eller silver.
Så gulligt, så snällt att hjälpa till! Underbara kusin!




Under dagen har jag och Birkon pratat jätte mycket om den där utlandsresan som har kommit på tal ett antal gånger..  Vi vill fira vårat fem års jubileum utomlands. Med våra närmaste vänner..  Tyvärr kan nog inte Johan och Fia, av den anledningen att Johan inte kan ta semester.  Anneli är på i alla fall. Så det känns jätte roligt!  Men vi vill helst att vi ska åka ett gäng :)  
Resan blir nog av mellan den 8 dec - 14 dec... Någonstans där.  Vår dag är ju 12/12 så någonstans där!


Man blir bara mer och mer kär för varje dag som går... 
Jag älskar att ha honom i mitt liv, vid min sida.
Han är det bästa som någonsin har hänt mig!
Tänk att det redan har gått fem år.

Ne nu ska jag gå och lägga mig. Det börjar bli sent! Vill komma upp i bra tid i morgon bitti.
 Vill inte sova till elva som jag gjorde idag :) VIll helst vara uppe med tuppen..
(Trodde aldrig jag skulle säga eller skriva det, men sant)!


Natti natti










God morgon!

Idag sov jag till nästan klockan elva! Underbart! Och bättre blev det, när jag vaknade låg min lille plutt i sängen också! Han har ju arbetat natt och sedan har han fortsatt vara uppe för att hjälpa Anders med badrummet. Så då har han sovit på eftermiddagarna och kvällarna! Så det var riktigt mysigt!

Vaknade en snabbis vid nio, fick ett sms av Anneli, idag ska vi se Mamma mia  :) Wohoo. Har velat sätt den jätte länge. Så ska väl försöka vakna till lite nu, så att jag snart kommer iväg hem till henne...

Ha en bra dag!











Älskar den här låten!

Al Azif vs Crossfire - Lady




I lööööve!













Underjordiska gångar.

I natt blir den första natten jag ska sova själv i lägenheten. Jag som alltid är löjlig med sånt där tycker faktiskt det bara är skönt just nu! Förutom att vi inte har någon inkopplad toalett här hemma. Birkon skulle ha installerat den idag, men då var ju självklart vattengrejen för kort. Så vi måste köpa en längre.

Så jag hoppas verkligen inte att jag behöver gå på toaletten under kvällen. För jag vill inte ner i våra underjordiska gångar för att gå på den toaletten..

Nu ska jag se klart på stjärnor på is..

Bye












Städdag!

Idag har jag och mormor städat hela trean..
Fy fan vilken tid det tar.. Men nu är det jätte fint och mysigt!

Tur att man har henne, hade aldrig hunnit klart allt utan henne. Tack mormor och tack underbara mamma, för att ha tvättat all vår tvätt.. Så vi slapp det! Jag lovar, att det var minst 5 proppfulla ikea plastsäckar :/ Så hon är guld värd..

Ne nu ska jag höra om Ronja vill sova hos mig inatt!

Bye bye















Piiiinsamt!

Jag vet att jag har varit väldigt borta i mitt huvud den senaste tiden.. Eller rättare sagt, en lång tid tillbaka...
Det har varit så himla mycket, med skolan, lägenheten och massa annat skit..


Jag har glömt viktiga möten jag skulle gått på, men jag glömde min barndomsväns födelsedag. Vi har känt varandra sen jag var typ fem. Har ALDRIG glömt hennes födelsedag. Men i år gjorde jag det. FY FAN! Nu när hon blev 20 också.
Jag skäms så in i bomben alltså.

Så nu i veckan ska jag ner på stan och köpa en present åt henne : ) Tror att jag vet vad jag ska köpa. Så det är skönt!

Ne nu ska jag lägga mig i sängen och försöka sova. Så trist att gå och lägga sig utan Birkon i sängen.. Men jag måste ju!

Natti natti













Jag ber om ursäkt..

Jag ber om ursäkt..


Missuppfattade det Anders sa. Han sa den ljus håriga killen i A-teens.  Så jag tog förgivet att han menade den där som var ljus.. Men det var tydligen den andre, jag som frågade så noggrant.... På måndag när jag träffar Anders, ska jag skälla på honom!

För nu skämms jag! Extremt.









Underbart!

Nu är snart allt klart i badrummet.

Det är målning kvar, sen ska vi montera ihop alla badrumsmöbler när dem kommer. Sätta in toaletten och duschen. Sen är allt klart. Tyvärr måste vi vänta på badrumsmöblerna och handfatat tills på onsdag.. Så allt kommer väl vara klart tills torsdag, får vi väl hoppas på = )

Kaklet, klinker och mosaiken är klar. Det är sjukt snyggt! Riktigt nöjda är vi..

Anders, Birkon och jag satt och pratade om namn man aldrig skulle vilja heta. Till exempel Ann Al. Anal :P haha. ja vi hade riktigt roligt åt de där namnen.

Likaså käkade vi glass. Så fanns det en gåta på den, som löd: Vilken sport är brandmännens favorit? Brännboll. Vi kom inte på den, vi tyckte den var riktigt dålig, av den anledningen :P haha

Ja, veckan har varit rolig.  Många nya roliga grejer man har fått veta och lärt sig..

Har varit och hämtat toaletten idag också, sen kom Bosse och Madde för att hämta massa skräp. VI fick bort nästan allt. Så tack underbara Bosse för att du hade den perfekta bilen och att du fixar allt till tippen!

Så i morgon ska jag och min älskade mormor stor städa hela lägenheten :)

Ha en fin kväll.. Ska nog se de sista minutrarna på idol nu!












Sista dagen..

Idag är sista dagen på badrummet. Sen är all kakel, klinker och mosaik klart :)

Vi fick hem duschen igår, handfatet och det får vi inte förren nästa onsdag, likaså badrumsmöblerna.
Toaletten ska vi hämta idag..

Så det känns ju bra. Men nu när man tänker på hur mycket vi måste städa, så tar det faktiskt ganska mycket emot..
Men men, fy fasiken så snyggt det blir sen när allt är klart. Wohoo..

Har varit jätte duktig och ätit gröt på morgonen också, mannagrynsgröt med kanel och socker :)

Dagen blir lugn, tills Birkon går upp, för då blir det städning..












Kändis

Igår fick jag veta att det bor en kändis i mitt barndomshem som jag bodde i, i 10 år.
 
Iofs så är han inte så känd längre, men ni vet killen i A-teens? Han med ljust hår. Han och sin fru (som han gifte sig med i juli i år) och hans barn bor i där, haha. Coolt. När jag bodde där stod jag i vardagsrummet och hade hög musik på och uppträdde till deras låtar.. Det var tider och grejer det.

Anders berättade detta för mig, igår.. Men jag glömde helt bort vad A-teens stjärnan hette i förnamn.. Hmm..

En kändis i den lilla byn kan nog bara vara roligt för dem som bor där ute :p



Han med röd tröja.. är det.


Anders berättade om hans bröllop, de gifte sig ju i kyrkan där ute.. Det hade varit massa kändisar och grejer.. Jag tror nog att de där ute är lite stolta :)

Haha. Det är bara för roligt.











En tripp

Idag blir de en tripp ner på stan igen...
Ska först på ett möte och sen får jag gå där nere 1½h sen ska jag klippa till min lugg hos Sandra.

Nu är det bara idag och i morgon kvar på badrummet. Wohoo.. Ska ner dit snart och se hur det går.. Man vill ju vara där hela tiden, men det går ju inte!

Ne nu ska jag torka håret och sminka mig..

Ha en bra dag!









Marknad

Nu har jag äntligen kommit hem från marknaden.

Fy fan va dåligt väder, spöregnar och alla bara huffas och buffas..
Köpte mig 12 par strumpor för 100 kr iaf.. Så något vättigt.
Sen fick jag också hårda spetsar från paraplyt på mig. En gång på ögonlocket och den andra i huvudet. Hur sur tror ni inte att jag blev?

I kväll blir det Grey´s anatomy och bara mys framför teven!













Woow

Idag fick jag sova till 9:57.. Wohoo..
Helt sjukt, har vaknat tidigt i flera veckor nu.. Så det var ju inte lite skönt..
Vaknade av att jag fick en stor blöt slickning i hela ansiktet... Av hunden Fanny. Hon ville väl att jag skulle gå upp och gosa med henne :)

Men nu har hon gått och lagt sig och sovit. Haha..

Nu ska jag bara vänta tills klockan börjar närma sig tolv, så ska jag börja göra mig i ordning och sedan ska jag hem till lägenheten och kika hur det går där.. Sen kommer Ronja efter skolan så ska vi ner på marknaden...

Ha en bra dag alla..













RSS 2.0