Badrummet snart fixat!

Igår kom pappa och hans arbetskompis hit.

Så de tittade på badrummet och Anders som han heter ska börja på måndag :) Woho. Vi blev som sagt lite stressade av den anledningen att vi inte börjat planera något. Birkon vill inte att man ska göra sånt för tidigt och jag är en sån som vill veta allt lite tidigare.. I alla fall, vilka färger på kakel och klinker man vill ha, ett hmm, lixom.

Men nu står vi här, har ingen aning. På måndag morgon åker vi alla tre till sthlm och köper allt som behövs. Sen börjar det. Han trodde det skulle ta 4-5 arbetsdagar. Så woooho, snart kan vi duscha hemma.




Byebye

Kommentarer
Postat av: Mickan

hehe vsg ^^

Dt är bara bra med mej (: hur är det med dej ?

2008-09-23 @ 16:48:17
URL: http://michelaaajn.blogg.se/
Postat av: Erica

Nej men känner du att det är bäst att hoppa av, eller att du känner att det är rätt nu så tycker jag absolut att du ska göra det :) Plugga kan man alltid göra senare :)

2008-09-23 @ 16:59:05
URL: http://yulla.blogg.se/
Postat av: Josephine

Ja aboslut! hoppas att det är fint väder bara. :)

Dock så har jag fått en "ovän" på snooken.. PASSANDE!

2008-09-24 @ 14:38:43
URL: http://josephineericsson.blogg.se/
Postat av: Malin

nej jag förstår det alltså :( jag ser på sådana filmer ibland. Jag tycker ju att det är hemskt och jag gråter varenda gång.. men man kan ju inte blunda för verkligheten, så känner jag. Det viktigaste är att man kan skapa en reaktion hos andra som kanske inte vet hur det egentligen går till, när folk blir medvetna så tror jag att det kommer bli lättare att stoppa djurplågeri.

2008-09-24 @ 22:17:58
URL: http://moggi.blogg.se/
Postat av: Malin

och det där om jobben.. du vet, verkar ha så stora krav och man blir så osäker på ifall man verkligen klarar av det. Mamma hittade ett jobb till mig som jag eventuellt ska söka. Tycker dem inte att det jag kan är tillräckligt, så skulle ju även kunna tänka mig någon form av assistent/lärling-arbete eller kanske praktik :P något borde dem ju nappa på. Iaf så att man kommer ut och få se lite av arbetslivets hårda sida. (Shit vad jag babblar på när jag skriver ikväll märker jag :D)



Du har säkert berättat det för mig förut (eller skrivit i bloggen), men mitt minne är ju bajs. Vad gör du för något på hotellet? :P alltså, vad jobbar du som typ?

2008-09-24 @ 22:26:06
URL: http://moggi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0