Så knasigt allt kan bli.

I natt har jag drömt, hur mycket som helst, men jag har sovit jätte bra tills precis vid sju. Helt galen dröm.

Då drömmer jag att jag är i Egypten igen, inte för att jag ville kolla pyraminer denna gång. Utan att köpa fåglar som såg ut som apor. Sånna här suuuper små. Sen när man pratade med den putade de så där super sött med läpparna.
Jag skulle köpa tre sådana, men problemet var hur jag fick hem dem. Kommer ihåg att en sa att jag skulle lägga dem i en ganska stor vit burk med vitt lock, sen bara göra ett par hål i locket med en gaffel. Helt galet.

Men jag avvaktar att köpa dem, för jag ville ha en bättre plan för dem.

När jag ska cykla tillbaka till hotellet, växlar jag på cykeln som om det vore en bil. Så när jag skulle korsa gatan för att komma till nedförsbacken så märker jag ju att reglera här inte är den samma som i Sverige. Så jag försöker komma ut på mest lämpliga sätt. När jag har kommit till backen, så får jag syn på en kvinna.. Hon vet inte riktigt vart hon ska gå, för här kommer ju jag.. Så hon hoppar fram och tillbaka på vägen. Mina bromsar hade nu gott sönder. Så jag fortsätter att försöka undvika att köra på henne..

Tror ni inte att jag kör in i kvinnas sida, min cykel börjar hoppa hejvilt framåt.. Hon sitter fast i sidan på mig och cykeln. Det fortsätter så ett ganska bra tag tills jag får bort henne därifrån. Skriker --> förlåååt.. Fortsätter och cykeln börjar hoppa ännu mer. När jag vänder mig om och tittar mot kvinnan står hon och gapskrattar där mitt i backen :P Gaaalet.

När jag är vid hotellet ser jag massa araber som står och skriker på varandra och jag hör ordet krig.

Så jag går lite snabbare upp för mina trappor till hotellet. Väl där inne ser jag mina vänner och säger åt dem vad jag hörde. Ett par minuter senare tittar vi ut, då ser man ett sånt här avlångt vapen grej som sprängs när den nuddar marken. Vi får panik och springer....... Sen vaknar jag.

Hm, nu undrar man.. Överlevde jag eller inte? :P
Jag lovar, blev glad när jag vaknade och fattade att jag inte var i ett land med krig.

Nämnde jag att de där små urgulliga aporna var hur gulliga som helst? Jag vill ha, ha ha ha.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0