SMÅ svarta kryp!

Här om dagen när vi gick in i gästrummet hittade vi ett tjugotal små svarta flygande kryp på både väggarna, golvet och taket. Vi började ta bort dem, men det kom bara tillbaka och fler blev det.

Både jag och Birkon avskyr sånna där kryp och började direkt  fundera på vad som var felet, om vi hade gjort något i det där rummet de senaste dagarna som vi inte gjort innan...

Vi tog ut Phil och Wendie från gästrummet, det var nr ett på listan.. Vi förstod inte varför, egentligen, av den anledning att vi gör rent i buren oftare än vad man ska.... Men igår kväll hittade vi den äckliga källan!

Det var nya maten till Phil och Wendie, som vi köpte på granngården förra veckan. När vi rörde om maten så såg man massvis med små flygande äckliga kryp!!!

Så igår kväll fick Phil och Wendie flytta in till sitt rum igen, vi kastade ut maten på ballkongen, så vi får tillbaka pengarna och kan köpa ny mat åt dem... La till och med två st kryp i en genomskinlig plastmugg, som vi ska ta med och visa!!

De i plastmuggen dödade VI  INTE :P Men de kommer kvävas till döds snart iaf så.. Birkon plastade in muggen i en 5 liters plastpåse och tejpade runt hela glaset. Haha.

Igår plockade vi ett till tjugotal kryp. De kommer bara fram på kvällen, så vidrigt! FY FAN!
Vet ärligt inte hur många vi har plockat.. Det är iaf sjukt många.

ÄNTLIGEN har vi funnit KÄLLAN!











Kommentarer
Postat av: Erica

EXAKT! :D som tur är så är det min mamma som ska vara barnvakt, men man kommer ju ringa som en galning endå :D

2008-11-06 @ 10:49:28
URL: http://yulla.blogg.se/
Postat av: Malin

ne fyfan vad äckligt :P

2008-11-06 @ 22:08:52
URL: http://moggi.blogg.se/
Postat av: Erica

Det går faktiskt över förväntan väldigt bra att vara hemma ändå. Även fast vi saknar honom så går tiden väldigt fort och vips så är han hemma! :D



Hihi, jag sååg dig idag :P

2008-11-07 @ 15:11:23
URL: http://yulla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0